Carousel hot news

Mulţescu s-a hotărît cu cine atacă Petrolul! Doi jucători au fost pedepsiţi

Soarta lui Gheorghe Mulţescu la Dinamo depinde de meciul cu Petrolul. Antrenorul de 61 de ani simte presiunea conducerii, care i-a transmis clar că trebuie să aibă o serie de victorii pentru a fi...
19.09.2013 | 12:45
Mulţescu s-a hotărît cu cine atacă Petrolul! Doi jucători au fost pedepsiţi
Dragos Grigore,Renan Da Silva,Mansaly Boubacar.

Soarta lui Gheorghe Mulţescu la Dinamo depinde de meciul cu Petrolul. Antrenorul de 61 de ani simte presiunea conducerii, care i-a transmis clar că trebuie să aibă o serie de victorii pentru a fi sigur de postul său.

Pentru confruntarea de sîmbătă, cu Petrolul, de la 21:30, Mulţescu are doi indisponibili: Constantin Grecu, suspendat după ce a fost eliminat cu Pandurii (1-2), şi Valentin Balint, accidentat la ultimul antrenament. Tînărul atacant a suferit o întindere în zona inghinală şi va trebui să ia o pauză pînă luni.

Gheorghe Mulţescu nu va mai juca în sistemul 4-3-3, abordat cu Pandurii, ci va reveni la modulul 4-2-3-1, iar în primul 11 vor interveni schimbări.

Steven Thicot, considerat vinovat la golul lui Momcilovici, cînd a sărit pe sub minge, va fi doar rezervă. La fel Durimel şi Elton, ultimului reproşîndu-i antrenorii că a irosit o ocazie bună de gol la Tîrgu Jiu, cînd a scăpat singur, dar a preferat să se întoarcă şi să paseze, decît să tragă la poartă.

Cătălin Munteanu, care a revenit la antrenamente la începutul săptămînii, nu va fi în lot, întrucît doctorii nu vor ca mijlocaşul să rişte o recidivă. O singură nedumerire mai are Mulţescu, dacă să-l titularizeze pe Bălgrădean sau să-i ofere o şansă lui Naumovski. Şefii i-au reproşat lui Bălgrădean ambele goluri încasate cu Pandurii!

 

Cum va juca Dinamo cu Petrolul:

Bălgrădean – Fai, D. Grigore, Luchin, Filip – L. Rus, Boubacar – C. Matei, Curtean, Lazăr – Ţucudean

 

Cum a arătat Dinamo cu Pandurii:

Bălgrădean – Luchin, Durimel, D. Grigore, Grecu – Boubacar, Thicot, Elton – Matei, Ţucudean, Curtean

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri