Fotbal intern

Mulțescu, sătul de spaniolii lui Dinamo: „Ne-am riscat viața și n-am primit niciun ban!”

10.01.2021 | 13:47
Multescu satul de spaniolii lui Dinamo Neam riscat viata si nam primit niciun ban
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulțescu s-a săturat de Pablo Cortacero &comp. și a declarat că nu a primit niciun ban, deși și-a riscat viața pentru clubul Dinamo.

Gigi Mulțescu are 69 de ani și a fost mai mereu „mantaua de vreme rea” a lui Dinamo. Antrenorul nu a refuzat niciodată Dinamo, atunci când a fost nevoie de el și i s-a cerut ajutorul și a făcut extrem de multe sacrificii, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus, fiind în categoria de risc.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al „câinilor roșii” a mărturisit că a luat un sfert de salariu în ultimele cinci luni la Dinamo și are încredere în Dorin Șerdean că va reuși să salveze clubul, deși acesta e puternic contestat de suporterii dinamoviști.

Gheorghe Mulțescu a răbufnit: „Mergeam acasă și dormeam cu masca, să nu-i dau COVID nevestei”

Gheorghe Mulțescu are un gust amar după felul în care a fost tratat de spaniolii lui Dinamo, deși a salvat echipa de la retrogradare în sezonul trecut din Casa Pariurilor Liga 1 și a trecut prin clipe extrem de dificile: „Banii luați din drepturile TV, mă refer la prima parte, au fost împărțiți de spanioli. Noi ne-am riscat viața, având în vedere COVID-ul și vârsta. Mergeam acasă și dormeam cu masca, să nu-i dau COVID nevestei. A fost o perioadă de coșmar”, a dezvăluit tulburat antrenorul.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulțescu spune că datorită lui Dorin Șerdean a primit singurii bani în toată perioada în care a fost la Dinamo: „Am salvat echipa de la retrogradare și nouă nu ne dai nimic? Eu am luat o treime dintr-un salariu în ultimele cinci, șase luni. Apoi a venit Șerdean și le-a spus spaniolilor «să-i dea bani și domnului profesor»”, a povestit dinamovistul discuția cu Șerdean.

Însă suporterii și jucătorii lui Dinamo nu împărtășesc punctul de vedere al lui Gigi Mulțescu. Aceștia au sărit la bătaie cu Dorin Șerdean, după ce oficialul dinamovist a avansat un nou termen pentru plata salariilor: „săptămâna viitoare”, în stilul caracteristic al lui Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Mulțescu are mare încredere în Dorin Șerdean: „Un dinamovist fanatic”

Actualul scouter al lui Dinamo îl laudă în continuare pe Șerdean, pe care îl consideră unul dintre artizanii tranzacției „El Nuevo Dinamo”, în urma căreia clubul a trecut de la Negoiță la spanioli: „Șerdean e un dinamovist fanatic, aici e paradoxul. El a ajutat Dinamo la tranzacția cu spaniolii. A făcut pe traducătorul, apoi, printr-un concurs de împrejurări, a ajuns la conducere.”

Mulțescu îl apreciază pe Dorin Șerdean, pe care îl consideră un mare dinamovist și crede că e singurul care poate aduce banii la echipă: „Dacă rezolvi problemele cu banii, te punem lângă statuia lui Patzaichin, dar nu mai ai timp și spațiu de greșeli”, a încheiat actualul scouter din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Mulțescu se numără printre angajații de la Dinamo care n-au mai fost plătiți de aproximativ șase luni de zile și a fost cel care a sărit încă o dată în ajutorul lui Dinamo, după plecarea lui Adrian Mihalcea, când echipa se zbătea la retrogradare.

ADVERTISEMENT