Mulţescu se plînge înainte de Steaua: “Avem PROBLEME!”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
17/09/2014, 14:40
Mulţescu se plînge înainte de Steaua: “Avem PROBLEME!” GALERIE FOTO

Gheorghe Mulţescu, noul antrenor al Petrolului, a susţinut prima conferinţă de presă de la revenirea în sînul “lupilor galbeni”. Tehnicianul a punctat faptul că se confruntă cu unele probleme în cadrul lotului din cauza accidentărilor şi suspendărilor.

Aş mai fi oprit cîtiva jucători, dar nu e cazul să mai discut, privim înainte. Am simţit o mai mare atenţie, o mai mare mişcare în rîndul jucătorilor, cei care n-au jucat se gîndesc că poate vor primi şi ei o şansă. Dintre cei care n-au fost pînă acum în discuţie mi-a plăcut astăzi Filip, dar toţi au fost în regulă, este o surpriză plăcută, mai ales că ne confruntăm cu mari probleme, accidentări şi suspendări. Ceilalţi pot profita de şansa asta să mă convingă. Mutu este în lot pntru meciul cu Steaua. Este dificil pentru orice antrenor, dar eu m-am specializat în a prelua echipe în plină desfăşurare a campionatului. Dacă o echipă este o situaţie în cazul în care jocul nu curge, trebuie să completezi ce e în lipsă, dar şi să asiguri prospeţime. Trebuie să ai experienţă în astfel de lucruri. Sînt respectat la Petrolul pentru munca pe care am făcut-o, s-a creat o chimie între mine şi echipă. Am fost foarte surprins de maturitatea şi inteligenţa suporterilor de aici. Se primesc prea multe cartonaşe galbene şi roşii aiurea, de ce să stea un jucător de-al meu pe bară? Mai bine îl provocă el pe adversar, decît sa-l accidenteze şi să fie eliminat”, a declarat Mulţescu.

daniel-capra-petrolul-ploiesti

Prezent la conferinţa de presă de prezentare a tehnicianului a fost şi Dan Capră, finanţatorul Petrolului: “N-aş vrea să mai discut despre neînţelegerea cu Hoban, Cristi Vlad este angajatul clubului, iar cu Mario n-am discutat de ieri. Vreau să subliniez faptul că mai rar se întîlneşte un băiat ca Răzvan Lucescu, îmi cer scuze faţă de el, pentru că au fost unele greşeli de ambele părţi. Îi urez succes în carieră şi sper să rămînem în relaţii bune.”

Închide ×