Fotbal intern

Mulțescu și Bonetti, cele două variante de înlocuire ale lui Jerry Gane. Cum a fost umilit Mulțescu. Exclusiv

27.02.2021 | 13:36
Multescu si Bonetti cele doua variante de inlocuire ale lui Jerry Gane Cum a fost umilit Multescu Exclusiv
ADVERTISEMENT

Înfrângerea dureroasă din meciul cu FC Viitorul a aprins spiritele la Dinamo. Antrenorul Jerry Gane și-a pierdut sprijinul suporterilor, iar FANATIK a aflat că cei doi tehnicieni care ar putea să-l înlocuiască sunt Gigi Mulțescu și Dario Bonetti.

Umilința de vineri seară, care nu a mai fost trăită în Ștefan cel Mare de 35 de ani, i-a pus în gardă pe fani, aceștia încerând să ajun gă la o înțelegere cu unul dintre cei doi pentru a prelua frâiele echipei.

ADVERTISEMENT

”E clar că nu suntem pe drumul cel bun. Avem probleme mari pe plan sportiv și acolo nu mai e treaba suporterilor. Teama și crisparea de pe bancă par a fi resimțite și în teren. Ce credeți că ar trebui schimbat?”, a fost întrebarea pusă de către acționarii din DDB care țin clubul în viață către fanii care cotizează.

Jerry Gane, la un pas de înlocuire. Mulțescu și Bonetti sunt favoriți să-i preia pe ”câini”

Din informațiile aflate de FANATIK, cele două variante agreate de suporterii dinamoviști pentru înlocuirea lui Jerry Gane sunt eternul Gigi Mulțescu și ”salvatore della patria” Dario Bonetti, ambii cu antecedente pe banca tehnică a ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Deși a fost umilit în ultimul timp la Dinamo, Gigi Mulțescu a acceptat să continue la Dinamo până în vară și chiar a fost de acord cu o micșorare a salariului la 500 de euro pe lună. Într-un interviu pentru FANATIK, cel supranumit ”SMURD” a dezvăluit că face tot ce poate pentru clubul său de suflet, dar a anunțat că din vară vrea să se întoarcă în iarbă.

Mulțescu a sărit în ajutorul lui Dinamo și a condus echipa în patru mandate: 1990-1991, 2008, 2013, ultimul în 2020, poate cel mai greu an din istoria clubului din Ștefan cel Mare. Atunci, el a revigorat formația după mandatul lui Adrian Mihalcea, când echipa era aproape de retrogradare.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, antrenorul nu ar spune nu unei reveniri pe banca lui Dinamo, dar ar vrea să-l aducă alături de el și pe Ion Marin, dar și un preparator fizic cu experiență, în încercarea de a-i mai salva pe ”câini” dintr-o situație dezastruoasă.

Bonetti ar veni și gratis la Dinamo

Cel de-al doilea nume aflat pe lista suporterilor-acționari din Ștefan cel Mare este cel al lui Dario Bonetti, un adevărat ”Mesia” în ”Groapă”. În decembrie, fanii anunțau că l-au convins pe italian să revină la Dinamo în postura de consultant pe probleme sportive.

ADVERTISEMENT

S-a crezut că este doar un prim pas în drumul lui Bonetti spre cel de-al treilea mandat la Dinamo, acolo unde a mai antrenat în 2009 și trei ani mai târziu, în 2012, fiind ultimul tehnician care a reușit să aducă două trofe: Cupa României și Supercupa (2012).

Bonetti ar veni să antreneze și gratis la Dinamo, așa cum se menționează și pe sondajul făcut de cei din DDB, semn că fanii au vorbit deja despre această variantă cu italianul. Singura problemă o reprezintă faptul că acesta nu a mai antrenat din 2016, an în care a pregătit-o pentru trei partide pe ASA Târgu Mureș.

Totuși, Jerry Gane este încă oficial antrenorul lui Dinamo până la noi decizii. Tehnicianul s-a prezentat sâîmbătă la antrenamentul de refacere și rămâne de văzut dacă el va mai conduce echipa și la meciul din Cupa României cu Dunărea Călărași.

ADVERTISEMENT