Carousel hot news

Mulţescu şi-a certat jucătorii după meci. Cine sînt vinovaţii?

Imediat după finalul partidei de la Tîrgu Jiu (2-1), Gheorghe Mulţescu şi staff-ul său au analizat prestaţia echipei, iar mai mulţi jucători au fost certaţi pentru modul în care au tratat...
14.09.2013 | 15:43
Mulţescu şi-a certat jucătorii după meci. Cine sînt vinovaţii?
Arbitrul central Cristi Balaj din Baia Mare acorda un penalty spre dezamagirea dinamovistilor Cosmin Matei si Alexandru Curtean.

Imediat după finalul partidei de la Tîrgu Jiu (2-1), Gheorghe Mulţescu şi staff-ul său au analizat prestaţia echipei, iar mai mulţi jucători au fost certaţi pentru modul în care au tratat anumite faze ce puteau aduce goluri pentru Dinamo.

Elton, unul dintre cei mai buni jucători din ultimele partide, a fost şi el urecheat de antrenor: ”Eşti brazilian şi înţeleg că vrei să driblezi, dar cînd ai scăpat singur de ce ai simţit nevoia să te întorci cu adversarul în spate, în loc să tragi la poartă? De ce nu ţi-ai făcut mingea pe stîngul să tragi?”, a fost nedumerirea antrenorilor la faza din minutul 25, cînd mijlocaşul brazilian a scăpat singur spre poartă, dar cînd a simţit că nu mai are suflu, s-a întors şi i-a pasat în lateral lui Matei, care a fost blocat de Mamele.

La 1-1, Lazăr a avut o acţiune bună pe partea dreaptă, i-a pasat lui Ţucudean, care, tatonat de Mamele, a reluat defectuos din prima, mingea abia ajungînd la Mingote. ”George, la faza aia fundaşul deja se aruncase după fentă, puteai doar să preiei şi apoi să tragi la poartă că era gol! De ce te-ai grăbit?”, l-au chestionat antrenorii pe vîrful adus de la Standard.

Mulţescu le-a reproşat şi fundaşilor golul egalizator, marcat de Momcilovici, cu capul: ”Cum e posibil să luăm gol aşa din corner, cînd am exersat toată săptămîna fazele fixe? Cum de l-aţi pierdut amîndoi din marcaj?”. La golul lui Momcilovici, Thicot a sărit pe sub balon, în timp ce Grigore a rămas fără reacţie, privindu-l pe Momcilovici cum se înalţă şi loveşte mingea cu capul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri