Mulţescu şi-a găsit echipă! Cu cine a semnat

Răzvan Scarlat   
în Stiri principale
18/02/2015, 20:05
Mulţescu şi-a găsit echipă! Cu cine a semnat

Gheorghe Mulţescu a devenit noul antrenor al echipei Al Ettifaq, a anunţat gruparea din liga a doua din Arabia Saudită, pe contul de Twitter.

Mulţescu îl înlocuieşte la conducerea tehnică a formaţiei Al Ettifaq pe algerianul Taoufik Rouabah, demis în urma rezultatelor slabe înregistrate. Românul a condus, marţi, primul antrenament la noua sa echipă şi ar urma să stea pe banca tehnică a saudiţilor până la finalul sezonului.

Contactat de Mediafax, Cătălin Mulţescu, fiul tehnicianului, a declarat că ar putea să-şi însoţească părintele în Arabia Saudită, ca antrenor de portari.

Ştiu că s-a înţeles cu cei de la Al Ettifaq, dar nu mi-a zis încă pe ce perioadă a semnat contractul. El este acolo cu secundul Yuksel Yesilova şi a condus deja primul antrenament. E posibil să merg şi eu peste cîteva zile, voi vorbi astăzi cu el pentru amănunte“, a declarat Mulţescu.

După 22 de etape, Al Ettifaq ocupă locul 4 în liga secundă saudită (16 echipe), cu 38 de puncte, la 3 puncte de Al Wehda, locul 2, şi la 4 de Al Nahdha, locul 1. La finalul sezonului, primele două clasate promovează în Liga Pro.

Închide ×