Mulţescu, SUPĂRAT şi după victorie: “Ne-au OPERAT pe picioare!” Cît de GRAVĂ e accidentarea lui Andrei Ivan

Claudiu Melinte   
in Fotbal intern
06/08/2016, 21:11
Mulţescu, SUPĂRAT şi după victorie: “Ne-au OPERAT pe picioare!” Cît de GRAVĂ e accidentarea lui Andrei Ivan

Gigi Mulţescu era foarte fericit la finalul jocului cîştigat de CS Universitatea Craiova pe terenul campioanei, scor 2-1, dar a acuzat jocul dur al gazdelor, în urma căruia Andrei Ivan s-a accidentat şi a fost schimbat după doar 20 de minute de joc, dar şi arbitrajul!

VIDEO CU FAZELE AICI DIN ASTRA-CRAIOVA 1-2

“Ne-au operat pe picioare! Ivan a fost lovit, s-a accidentat şi nu s-a dat nici măcar un fault. Am meritat să batem, a fost un declick la echipă! Am pregătit un 4-3-3 cu jucători iuţi, care le-au pus probleme fundaşilor greoi de la Astra. Ivan e destul de rău, la genunchi, nu s-a accidentat el, ci a fost accidentat! Tuşierul e de vină, era la jumătate de metru.

Mă bucur că Mazarache a reuşit să înscrie! A răspuns pe teren, bravo lui! Bancu a fost pe bancă pentru că nu a jucat bine în primele 2 etape, plăteşte tribut faptului că a pierdut o perioadă de pregătire după ce a fost să-şi scoată tija de la picior”, a declarat Gigi Mulţescu.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×