Mulțescu, totul despre marea frică a lui Alibec! De ce nu loveşte atacantul Astrei mingea cu capul

Alexandru Năstase   
în Astra Giurgiu
25/10/2018, 17:41
Mulțescu, totul despre marea frică a lui Alibec! De ce nu loveşte atacantul Astrei mingea cu capul GALERIE FOTO
Denis Alibec a marcat un gol de la revenirea la Astra Giurgiu

Gheorghe Mulțescu a spus totul despre marea frică a lui Denis Alibec în ultima conferință de presă susținută de antrenorul fostei campioane! Astfel, tehnicianul a precizat de ce atacantul Astrei se ferește să lovească mingea cu capul. Mulțescu a vorbit și despre posibila plecare a lui Alibec de la Astra, dar a ținut să specifice și că, până în acest moment, pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă. Trabzonspor, despre care s-a vorbit în ultima perioadă, e prea mică pentru Alibec, crede Mulțescu.

Cred că sunt nişte fumigene aruncate de unii şi de alţii. Dacă pleacă în iarnă la o echipă bună şi pe bani mulţi, e şi clubul mulţumit, atunci e clar că poate să plece. Niciodată nu a adus în discuţie deea de a pleca în iarnă. Nu-l văd jucând numai în Turcia. Este un jucător aproape complet. Singurul lucru în minus este lovitura de cap. Îi e frică, aşa am înţeles. În copilărie s-a lovit la cap şi îi e frică să mai dea cu capul. Dacă îi vine mingea, dă, în duel cu un apărător. Dar altfel nici nu are rost. Ce să facă cu ea? O opreşte pe nas ca morsa? Nu are rost să se expună. Îl văd peste tot jucând, şi în Spania, Germania, Italia. Poate Anglia e puţin mai agresiv, dar joacă şi acolo, a declarat Gheorghe Mulţescu.

Mulțescu, totul despre marea frică a lui Alibec! Denis Alibec suteaza in meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si FC Voluntari, din etapa a VII-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, sambata, 1 septembrie 2018. © FOTO: SPORT PICTURES
Denis Alibec a înscris împotriva dinamoviștilor în actualul sezon al Ligii 1 Betano

Mulțescu, totul despre marea frică a lui Alibec!

Denis Alibec este cotat de site-urile de specialitate la un milion de euro. Atacantul a revenit la Astra Giurgiu la finalul lunii iulie, după o experiență nu tocmai reușită în tricoul FCSB-ului. Alibec a semnat un contract valabil până în 2021 cu fosta campioană a Ligii 1 Betano. Până acum, acesta a prins nouă meciuri în tricoul Astrei, pentru care a și marcat un gol. A existat și o scurtă perioadă în care a fost accidentat.

  • 9 jocuri are Denis Alibec în tricoul echipei naționale a României

 

Închide ×