Gigi Mulţescu: "Vreau să cîştig un trofeu cu Craiova!"

Gigi Mulţescu a vorbit la un post de televiziune despre obiectivele care le are la CS U Craiova, dar şi despre situaţia fotbalului românesc.

"Astra s-a bătut cu Copenhaga şi rămîne să se bată în deplasare pentru calificare. Steaua are şanse mai mari, iar Pandurii şi cei de la Viitorul nu prea mai au şanse de calificare.

Însă avem mari probleme în fotbalul românesc. Echipele nu mai rezistă şi este mare păcat. Craiova este un nume şi un mare brand. Sîntem într-un proces de construcţie. Avem obiectiv accederea în play off şi vrem un trofeu. E normal să mai vreau jucători, dar noi putem să transferăm doar jucători liberi de contract. Şi aici la Craiova dacă e să aducem, atunci trebuie să aducem doar dacă sînt ca valoare peste cei de aici.

S-a terminat meciul cu Pandurii. După două zile mi-a trecut supărarea şi ne-am concentrat cu toţi pentru meciul cu Astra. Am găsit condiţii de pregătire foarte bune la Craiova, cu toate că terenurile de antrenament de aici sînt mai bune faţă de terenul de pe Extensiv acolo unde jucăm meciurile oficiale.

E nu ştiu dacă telenovela cu Rapid s-a terminat. Nu ştiu cine are dreptate. Îmi pare rău pentru Rapid şi nu e moral că cei de la Timişoara au fost primiţi în Liga I. Această echipă a retrogradat sezonul trecut", a spus Mulţescu.