Life

Mulți au zis că și-a scos două coaste, dar uite secretul Biancăi Drăgușanu pentru o talie de viespe

12.09.2020 | 18:15
Multi au zis ca sia scos doua coaste dar uite secretul Biancai Dragusanu pentru o talie de viespe
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu apelează de ceva vreme la un truc inedit de înfrumusețare pentru o talie de vis. Vedeta a decis să le arate tuturor despre ce este vorba, după ce s-a spus că și-a scos câteva coaste, pentru a arăta cât mai bine.

Renumită datorită transformărilor pe care le-a traversat, de-a lungul anilor, blondina de 38 de ani se bucură de o mare popularitate în rândul fanilor. Adesea, româncele au întreabat-o pe Bianca prin ce modalitate reușește să se mențină atât de suplă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate trucurile pe care le aplică, aceasta este o mare amatoare a sportului. De aceea se întâmplă rar să nu le mărturisească urmăritorilor că a petrecut ceva vreme în sesiuni de antrenament. Fie alege să le arate tuturor cum își menține formele mult visate.

Iată ce truc de frumusețe aplică Biancă Drăgușanu pentru o talie de viespe

Biancă Drăgușanu este una dintre cele mai renumite personalități din showbiz-ul autohton. Motiv pentru care, fanele îi cer adesea sfaturi legate de frumusețe și îngrijire, din dorința de-a fi în cea mai bună formă. Fosta prezentatoare TV este mereu foarte atentă la modul în care se afișează.

ADVERTISEMENT

De curând s-a aflat că ea și Alex Bodi au marcat o nouă despărțire ce pare, de această dată, să fie una definitivă. Ruptura lor a venit în mod brusc, spre uimirea fanilor celor doi, care au asistat până acum la relația lor foarte tumultoasă.

Hotărâtă să treacă și de această dată peste despărțire fără să privească înapoi, Bianca a decis să le arate urmăritoarelor cum reușește să obțină talia de viespe cu care se laudă pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Din câte se poate observa și-n imaginea publicată în continuare, și pe care blondina a postat-o în acest weekend pe Instagram, ea se ajută adesea de un corset.

A fost vorba despre un model în nuanțe de roz, la care vedeta apelează cu mare încredere de fiecare dată când simte nevoia să aplice acest mod de tonifiere. Este cunoscut că purtat foarte mult timp, un astfel de corset ar putea avea și rolul de subțiere a taiei, dar și se menținere a coloanei vertebrale, într-o poziție corectă.

ADVERTISEMENT
Mulți au zis că și-a scos două coaste, dar uite secretul Biancăi Drăgușanu pentru o talie de viespe
Bianca Drăgușanu apelează de ceva vreme la un truc inedit de înfrumusețare pentru o talie de viespe

“Îți place forma unui corp de clepsidră? Sunt un fan al taliei mici și curbate și am constatat că aceste corsete în talie sunt cele mai bune în obținerea rezultatelor mele”, a fost mesajul Biancăi, ce a însoțit și poza vedetei.

ADVERTISEMENT