Life

Munca din spatele sezonului 6 Insula Iubirii. S-au folosit 6,5 tone de echipament. Radu Vâlcan: „Am dormit 3-4 ore pe noapte”

Pregătirea noului sezon al emisiunii Insula Iubirii nu a fost nici pe departe una ușoară. Pe lângă cele cinci cupluri, în Thailanda au „călătorit” și 6,5 tone de echipament.
29.04.2022 | 16:21
Munca din spatele sezonului 6 Insula Iubirii Sau folosit 65 tone de echipament Radu Valcan Am dormit 34 ore pe noapte
Pregătirea sezonului 6 din Insula Iubirii a presupus multă muncă. Foto: Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 2 mai 2022. Din cele 1000 de cupluri înscrise la casting, doar cinci au primit șansa de a-și testa relația în Paradis. Ca acest lucru să fie posibil, mai mult de 6 tone de echipament au fost trimise în Thailanda.

6,5 tone de echipament au fost trimise din România în Thailanda, pentru noul sezon Insula Iubirii

Cinci cupluri curajoase își vor testa relația în noul sezon al emisiunii Insula Iubirii. Au călătorit peste 10.000 de kilometri, într-un peisaj de vis, pentru a-și demonstra lor și întregii țări că iubirea este mai puternică decât ispitele. 

ADVERTISEMENT

Însă, pentru a ajunge în această etapă, a fost nevoie de pregătiri intense. Mai mult de 6 tone de echipament au fost trimise în Thailanda special pentru sezonul 6 din Insula Iubirii.

„Am transportat din România aproximativ 6.5 tone de echipament şi cablaj. Absolut tot echipamentul este adus din ţară. Pentru a micşora timpul de instalare, am optat pentru un transport aerian pentru întreaga cantitate.

ADVERTISEMENT

Am folosit 52 de camere robotizate, 32 de camere de ambianţă, ascunse în camerele concurenţilor şi peste 12 kilometri de cabluri audio-video fibră optică.

Pentru fiecare insulă, echipa tehnică a fost formată din 10 tehnicieni, care au reuşit într-un timp foarte scurt, 5 zile per insulă, să întindă aproximativ 12 kilometri de cabluri, în ciuda vremii nefavorabile, care ne-a dat ceva bătăi de cap!”, a dezvăluit  Bogdan Oancea, director tehnic Antena 1.

ADVERTISEMENT

Echipa Insula Iubirii este formată din 100 de persoane

Când vine vorba despre echipa Insula Iubirii, aceasta este formată din 100 de persoane, atât în România, cât și Thailanda, care se asigură că toate detaliile proiectului sunt puse la punct, de la make-up și până la sunet. Acestora li se alătură personalul responsabil de curățenie și bucătărie.

Pentru noul sezon al show-ului difuzat pe Antena 1, s-au consumat 10.000 de porții de mâncare, aproximativ 1.500 kilograme de fructe exotice și aproape o tonă de cafea.

ADVERTISEMENT

„E un proiect pe care eu, una, l-am subestimat! Împreună cu toate restricţiile impuse de covid, e mai mult decât mă așteptam. Pentru a putea filma, întreaga echipă a fost vaccinată anti-covid, am făcut foarte multe teste, inclusiv în timpul filmărilor, la fiecare 7 zile întreaga echipă era testată.

Nici nu vreau să îmi imaginez ce ar fi înseamnat ca cineva să iasă pozitiv la aceste teste. Ar fi urmat spitalizare, carantină, anchetă epidemiologică şi, în mod cert, închiderea filmărilor.

Cât despre modul de lucru, e o muncă uriaşă în spate, monitorizăm totul 24 de ore din 24, aşa că încercam să ne organizăm pe echipe, dar oricum nu am prea dormit. Să ajungi la filmare şi să îţi fie inundat setul, să afli că operatorul a căzut cu camera şi câte şi mai câte…nici nu ţi se mai par neprevăzute!”, a declarat Emilia Vlad, producător general Insula Iubirii.

Radu Vâlcan: „Am dormit 3-4 ore pe noapte”

Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii, a recunoscut că filmările noului sezon al emisiunii l-au obosit, atât fizic cât și emoțional.

„Cred că am dormit cam 3-4 ore pe noapte, este un lucru firesc, care se întâmplă în fiecare sezon, într-un show de o asemenea anvergură. E multă adrenalină, un consum foarte mare. Trebuie să fii mereu disponibil în caz că se întâmplă ceva într-unul dintre resorturi. Așa că, odihna trece pe ultimul plan!”,  a dezvăluit soțul Adelei Popescu.

ADVERTISEMENT