Munchen, sub teroare. Primele imagini cu oamenii care fug PANICAŢI de la faţa locului

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/07/2016, 00:00
Munchen, sub teroare. Primele imagini cu oamenii care fug PANICAŢI de la faţa locului

Munchen, sub teroare. Focuri de armă au fost trase vineri într-un supermarket din Munchen, în oraşul olimpic. Au apărut primele imagini pe reţelele de socializare cu oamenii care fug panicaţi de la faţa locului.

Munchen, sub teroare. O amplă operaţiune a poliţiei germane se afla în curs de desfăşurare după ce au fost semnalate împuşcături în  oraşul Munchen. Au apărut primele imagini pe reţelele de socializare cu oamenii care fug de la faţa locului. Zona din jurul centrului comercial, aflat în cartierul Moosach, a fost închisă.

Forţele de securitate din Germania se află în alertă, după ce un migrant a rănit luni cinci pasageri ai unui tren, în Bavaria, iar autorităţile au avertizat cu privire la riscul unor noi atacuri.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×