News

Muncitor care lucra într-un canal, călcat de o mașină în Satu Mare. Femeia de la volan nu l-a observat pe bărbat

Muncitor care lucra într-un canal, călcat de o mașină în Satu Mare. Femeia de la volan nu l-a observat pe bărbat, însă se pare că nici lucrarea nu era semnalizată.
24.04.2023 | 15:30
Muncitor care lucra intrun canal calcat de o masina in Satu Mare Femeia de la volan nu la observat pe barbat
Muncitor care lucra într-un canal. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Muncitor care lucra într-un canal, călcat de o mașină în Satu Mare. Femeia de la volan nu l-a observat pe bărbat, însă se pare că nici lucrarea nu era semnalizată corespunzător, astfel că puțini șoferi ar fi evitat acest accident fatal. Informația a fost confirmată de polițiștii sosiți la fața locului.

Muncitor care lucra într-un canal, călcat de o mașină în Satu Mare

Accidentul teribil a avut loc în comuna Turț din Satu Mare, unde un muncitor nevinovat efectua lucrări de întreținere la un canal, moment în care a fost călcat de o mașină, în jurul orei 12:00. Conform PresaSM, accidentul s-a produs pe strada Principala din localitatea Turț.

ADVERTISEMENT

La volanul mașinii se afla o femeie în vârstă de 48 de ani, care nu l-a observat pe muncitorul de 54 de ani care efectua lucrări la o gură de canal. Polițiștii au transmis că lucrările nu erau semnalizate corespunzător, astfel că echipajele de prim-ajutor nu au mai putut face nimic pentru victimă, care a murit pe loc.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia, însă cel mai probabil tragedia putea fi evitată dacă lucrările ar fi fost semnalizate corespunzător. Mai mult, femeia a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, așadar femeia nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

ADVERTISEMENT

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 48 de ani, domiciliată în localitatea Halmeu, ar fi condus un autoturism pe o stradă din localitatea Turț și ar fi accidentat un bărbat de 54 de ani, din Gherța Mare, care efectua lucrări la o gură de canal aflată pe partea carosabilă, aparent nesemnalizată corespunzător Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu-Mare.

În urmă cu două zile, tot în Satu Mare, un autoturism s-a răsturnat după ce s-a ciocnit violent cu o altă mașină pe un drum din municipiu. La fața locului au ajuns echipajele SMURD și de Poliție, care au constatat că de vină pentru accident era un șofer care a ieșit dintr-o parcare fără să se asigure.

ADVERTISEMENT

Accidentul a fost înregistrat sâmbătă, 22 aprilie, pe timpul zilei, fiind implicați doi șoferi de 56, respectiv 57 de ani. ”La data de 22 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 56 de ani, din Satu Mare aflată la volanul unui autoturism, ar fi efectuat manevra de ieșire dintr-o parcare, fără a se asigura corespunzător și ar fi acroșat un autoturism, condus de un bărbat de 57 de ani, tot din Satu Mare.

ADVERTISEMENT

In urma impactului, autoturismul condus de bărbat s-ar fi răsturnat. Ambele autoturisme au fost avariate. Nicio persoana nu a suferit leziuni. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 zile”, au transmis reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT