News

Muncitor vietnamez ucis în București! Criminalul este un conațional UPDATE – bărbatul a fost prins

18.11.2019 | 09:24
Muncitor vietnamez ucis în București! Criminalul este un conațional UPDATE - bărbatul a fost prins
Poliția îl caută acum pe agresor. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Un muncitor vietnamez a fost ucis în București! Criminalul pare să fie un conațional și oamenii legii au aflat că totul s-a petrecut în urma unui scandal amoros. Concret, motivul disputei între cei ar fi fost o femeie de aceeaşi origine cu cei doi. Polițiștii îl caută acum pe agresor, unul pe care l-au catalogat drept periculos. Bărbatul, cetăţean vietnamez, şi-a înjunghiat mortal, un conaţional după care a dispărut de la locul faptei.


UPDATE / Bărbatul a fost prins de polițiști. Oamenii legii spun că este vorba chiar de colegul de apartament al vietnamezului ucis

ADVERTISEMENT

Muncitor vietnamez ucis în București!

Conform primelor informaţii, cei doi erau muncitori în construcţii, veniţi să lucreze în România. Înainte ca aceştia să să ajungă la cearta mortală, ar fi consumat alcool în cantităţi destul de mari. Acum, poliţiştii au aflat că la mijloc este vorba de o femeie. „Duminică, în jurul orei 18.00, prin apel 112 a fost sesizat, în incinta unui centru de cazare, un conflict între doi bărbaţi, de origine vietnamez.

Unul dintre vietnamezi era grav rănit, iar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat”, au transmis cei de la ISU București. Cazul a fost preluat acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Posibilul agresor este  căutat, având în vedere că imediat după conflict a fugit din centrul de cazare.

ADVERTISEMENT

Criminalul este un conațional

„Conform primelor informații, cei doi cetățeni din Vietnam lucrau în România, în construcții. Rămâne de văzut dacă aceștia aveau acte legale. După ce au consumat mai multe sticle cu băutură. Aceștia au început să se certe zdravăn. Unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt. Speriat de cele întâmplate, acesta a fugit de la fața locului.

Din păcate, cetățeanul rânit a încetat din viață. Cadavrul a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii îl caută acum pe criminal”, au spus reprezentanții ISU București

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri