Fotbal intern

Muniru este aproape de contractul vieţii, după ce a fost dat afară de Becali de la Steaua

Mijlocaşul ghanez Sulley Muniru a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB la finalul sezonului trecut, după un incident la un antrenament cu Florin Tănase. Plecat de uşa din dos de la Steaua,...
13.10.2017 | 17:47
Muniru este aproape de contractul vietii dupa ce a fost dat afara de Becali de la Steaua

Mijlocaşul ghanez Sulley Muniru a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB la finalul sezonului trecut, după un incident la un antrenament cu Florin Tănase. Plecat de uşa din dos de la Steaua, ghanezul este foarte aproape de a semna contractul vieţii în Polonia. El va semna un contract cu gruparea Legia Varşovia, după ce a trecut cu succes o perioadă de teste.

Potrivit fotballghana.com, Sulley Muniru, în vârstă de 24 de ani, a fost în probe la Legia Varşovia timp de două săptămâni şi a reuşit să-i convingă pe conducătorii clubului să-i ofere un contract. După 11 etape, Legia Varşovia ocupă locul opt în prima ligă poloneză, cu 16 puncte. Pe prima poziţie se află formaţia Gornik Zabrze, cu 22 de puncte. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Muniru a mai jucat în România la CFR Cluj

Sulley Muniru, care a mai jucat în România la CFR Cluj, i-a impresionat pe polonezi: ”Este foarte eficient în jocul defensiv şi pierde puţine baloane la mijlocul terenului. Este foarte agresib şi ambiţios”. Muniru, care este fratele mai mic al mult mai celebrului Sulley Muntari, ar fi trebuit după despărţirea de FCSB să ajungă la formaţia saudită Al Ittifaq, dar până la urmă transferul nu s-a mai materializat.

„Muniru avea probleme de comportament, a sărit cu pumnii şi picioarele pe un jucător. Am scăpat de el, nu mai îmi trebuie jucători de culoare. Nu am noroc la ei, nu aţi văzut că am avut probleme cu toţi? Şi cu ăia cu care nu am avut probleme de comportament – ca Emeghara sau Alcenat -, ăia nu au dat randament. E clar, nu am noroc cu ei”, a spus Gigi Becali după ce l-a dat afară pe Muniru.