Cele mai citite

Video. Muniru, gafă uriaşă în Porto – Tondela. Fostul stelist s-a făcut de râs

Sulley Muniru, fostul jucător al FCSB-ului, a avut parte de un meci de coşmar.
Autor: Iuliana Spirache | 20.01.2018 | 15:16
Video. Muniru, gafă uriaşă în Porto - Tondela. Fostul stelist s-a făcut de râs

Mijlocaşul în vârstă de 25 care a evoluat în perioada iulie 2015 – iulie 2017 pentru FCSB, dar a plecat pe uşa din dos. După ce şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României, Sulley Muniru a avut parte numai de ghinioan.

Sulley Muniru a ajuns din postura de jucător liber de contract la Tondela, echipă care evoluează în prima ligă din Portugalia, unde a semnat a semnat o înţelegere valabilă până pe 30 iunie 2019. Deşi în urmă cu o săptămână a reuşit un assist la noua lui echipă, lucrurile nu au stat foarte bine pentru mijlocaş în partida cu Porto.

Muniru a jucat în două meciuri pentru Tondela

Mijlocaşul care a trecut pe la CFR Cluj şi FCSB a reuşit un nou assist în partida disputată de Tondela contra celor de la Porto, dar pentru un adversar. Asta nu e tot! Spre nefericirea lui Muniru, golul înscris de Marega din pasa acestuia a stabilit şi rezultatul final, scor 1-0 pentru Porto. VEZI VIDEO MAI JOS!

Ganezul a evoluat în două meciuri pentru Tondela. Echipa lui Sulley Muniru este pe locul 10 în prima ligă din Portugalia, cu 22 de puncte în 19 meciuri jucate până în prezent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!