Fotbal intern

Muniru a ajuns bine după ce a plecat de la FCSB! Cu cine semnează

Sulley Muniru este foarte aproape de un transfer important. Mijlocaşul ghanez dată afară de la FCSB de Gigi Becali se antrenează în aceste zile cu Legia Varşovia şi este foarte aproape să...
05.10.2017 | 08:12
Muniru a ajuns bine dupa ce a plecat de la FCSB Cu cine semneaza

Sulley Muniru este foarte aproape de un transfer important. Mijlocaşul ghanez dată afară de la FCSB de Gigi Becali se antrenează în aceste zile cu Legia Varşovia şi este foarte aproape să semneze un contract cu echipa care a câştigat de patru ori titlul de campioană în Polonia în ultimii cinci ani.

Cei de la Legia.net îi fac o caracterizare completă jucătorului, amintind că este fratele mai cunoscutului Sulley Muntari. Muniru a evoluat în România pentru CFR Cluj înainte de a fi înregimentat de FCSB. Aici a rămas cu imaginea unui jucător valoros, dar cu probleme comportamentale, el fiind practic dat afară de patronul Becali după un conflict cu Florin Tănase.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Becali, despre Muniru: ” A sărit cu pumnii şi cu picioarele!”

“Muniru avea probleme de comportament, a sărit cu pumnii şi picioarele pe un jucător. Am scăpat de el, nu mai îmi trebuie jucători de culoare. Nu am noroc la ei, nu aţi văzut că am avut probleme cu toţi? Şi cu ăia cu care nu am avut probleme de comportament – ca Emeghara sau Alcenat -, ăia nu au dat randament. E clar, nu am noroc cu ei”spunea Gigi Becali.

Legia Varoşovia a ratat intrarea în grupele Europa League, aşa că Muniru, dacă va semna cu echipa din capitala Poloniei, nu va avea şansa să-şi reîntâlnească fosta echipă în competiţiile europene. Legia şi Steaua s-au duelat în urmă cu câţiva ani în preliminariile pentru Champions League, iar roş-albaştrii au avut câştig de cauză. Muniru a mai evoluat în carieră la Liberty Professionales FC, din ţara natală.