Fotbal international

Probleme mari pentru fratele fostului stelist Sulley Muniru! Ce a păţit Sulley Muntari

Muntari, fratele fostului stelist Muniru, a rămas fără bani şi maşină, din cauza datoriilor. Fostul jucător de la Internazionale Milano şi AC Milan a fost oprit de poliţie la graniţa dintre...
12.09.2017 | 17:25
Probleme mari pentru fratele fostului stelist Sulley Muniru Ce a patit Sulley Muntari
ADVERTISEMENT

Muntari, fratele fostului stelist Muniru, a rămas fără bani şi maşină, din cauza datoriilor. Fostul jucător de la Internazionale Milano şi AC Milan a fost oprit de poliţie la graniţa dintre Elveţia şi Italia, iar oamenii legii i-au pus sechestru pe maşina în valoare de aproximativ 150.000 de euro. Sulley Muntari, în vârstă de 33 de ani, conducea un jeep marca Mercedes.

“E adevărat că am rămas în urmă cu plata ratelor. Trec printr-un moment dificil, sper să rezolv totul în curând”, a spus Muntari, care are restanţe de 20.000 de euro, care l-au adus în atenţia unei firme de recuperări din Italia. Fratele lui Sulley Muniru este cunoscut pentru pasiunea sa pentru maşini şi are în colecţie inclusiv un Hummer şi un Lamborghini vopsit în culori de camuflaj. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Muntari a câştigat Liga Campionilor cu Inter Milano

Sulley Muntari a făcut parte din echipa lui Internazionale Milano antrenată de Jose Mourinho care în 2010 a reuşit să câştige tripla campionat – Cupa Italiei – Liga Campionilor. Muntari are opt trofee în palmares: Cupa Angliei cu Portsmouth (2008), două titluri de campion în Serie A cu Inter Milano (2009, 2010), o Cupă a Italiei cu Inter Milano (2010) şi două Supercupe ale Italiei cu Inter Milano (2008, 2010), o Ligă a Campionilor cu Inter Milano (2010) şi o Cupă Mondială a cluburilor (2010).

Muntari a jucat între 2002 şi 2014 în naţionala Ghanei şi a marcat 20 de goluri în 84 de partide. El a jucat în cariera sa la formaţiile Udinese, Portsmouth, Internazionale Milano, Sunderland, AC Milan, Al Ittihad şi Pescara. Sulley Muntari a jucat ultimul meci oficial la 30 aprilie, în deplasare, cu echipa Cagliari. La meciul din Serie A, ghanezul a părăsit terenul din cauza insultelor rasiste ale suporterilor sarzi.

ADVERTISEMENT

Fratele mai mic al lui Muntari, Sulley Muniru, a jucat în România la CFR Cluj şi Steaua Bucureşti. În vara acestui an, Muniru a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, după ce l-a lovit la un antrenament pe Florin Tănase.

Tags: