Carousel hot news

VIDEO. Alex Munteanu, intrare HORROR şi eliminare în Poli-Steaua 0-1: “A fost un moment de rătăcire”

Alex Munteanu a fost eliminat la finalul primei reprize dintre ACS Poli Timişoara şi FC Steaua Bucureşti, când scorul era 0-0, iar acest lucru s-a simţit în a doua parte a meciului, în care...
21.07.2017 | 23:26
VIDEO. Alex Munteanu, intrare HORROR şi eliminare în Poli-Steaua 0-1:

Alex Munteanu a fost eliminat la finalul primei reprize dintre ACS Poli Timişoara şi FC Steaua Bucureşti, când scorul era 0-0, iar acest lucru s-a simţit în a doua parte a meciului, în care vicecampioana României a reuşit să marcheze. La finalul jocului, fostul mijlocaş al lui Gaz Metan Mediaş a declarat:

“A fost un moment de rătăcire din partea mea şi probabil că asta a contat în balanţa scorului final. Nu am văzut cartonaşul roşu, nu ştiam că am fost eliminat. Îmi cer scuze pentru că am lăsat echipa în 10. A fost un gest urât al meu. Chiar îmi pare rău.”

Alex Munteanu eliminare Poli Steaua 0-1 Vezi VIDEO

“Chiar şi aşa, puteam scoate un rezultat pozitiv. Am încercat să dăm maxim, cât am putut, poate ne-am pierdut şi capul, cum a fost cazul meu. La primul galben am şutat în minge după fluier şi probabil de asta a fost deranjat arbitrul. Ionuţ Popa nu m-a certat, ne-a încurajat la pauză, e un e antrenor foarte bun care ştie să ne mobilizeze. Ne-am simţit puţin sufocaţi din cauza terenului, că nu a fost ud.”

Alex Munteanu: “Ştiam că ssunt probleme cu banii! Ce să facem, ne adaptăm…”

“Ştiam că nu sunt lucrurile roze la Timişoara. Banjii însă cred că vor veni, conducerea, primarul, toţi ne-au asigurat că se vor rezolva problemele. Trăim în România, ce să facem… Trebuie să ne mobilizăm, să ne adaptăm şi să ne obişnuim cu situaţia de aici”, a spus Munteanu.

Formaţia FCSB a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ACS Poli Timişoara, în al doilea meci al etapei a doua a Ligii I. Timişorenii au evoluat o repriză cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Alex Munteanu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gnohere, în minutul 63, din pasa lui Budescu.

Marţi, Steaua va întâlni Viktoria Plzen în preliminariile Ligii Campionilor, de la ora 20:30, pe Arena Naţională! Partida retur va avea loc în Cehia, miercurea viitoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri