ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Cătălin Munteanu, la un pas de retragere! “E TERMINAT!”

După doar cinci meciuri disputate în acest sezon pentru Dinamo, patru în campionat şi unul în Cupa României, lui Cătălin Munteanu i se pregăteşte retragerea din activitatea de jucător al...
Autori: Adrian Dumitru, Nicu Bădescu | 01.04.2014 | 00:06
Cătălin Munteanu, la un pas de retragere!

După doar cinci meciuri disputate în acest sezon pentru Dinamo, patru în campionat şi unul în Cupa României, lui Cătălin Munteanu i se pregăteşte retragerea din activitatea de jucător al “cîinilor”.

ADVERTISEMENT

Reaccidentarea lui Cătălin Munteanu înaintea partidei cu Steaua din Cupa României nu este întîmplătoare, surse din cadrul grupării dinamoviste dezvăluind că mijlocaşul este la capătul puterilor din punct de vedere fizic, accidentările dese fiind rezultatul organismului slăbit. “Meciul cu Pandurii a fost elocvent, nu a jucat nimic şi a dat pase numai înapoi. Nu a făcut faţă unui meci cu intensitate redusă, iar asta i-a convins pe şefi că este la apusul carierei. Este terminat din punct de vedere sportiv”, au punctat surse din cadrul clubului din Ştefan cel Mare pentru FANATIK.RO.

“Nu am nimic la genunchi, pot să mai joc fără probleme!”

Contactat telefonic, Cătălin Munteanu a explicat de ce a lipsit de la derby-ul cu Steaua din Cupa României şi susţine că fizic va fi apt sută la sută în scurt timp. “Nu am nimic la genunchi. Nu mă mai doare, acolo sînt refăcut total. Pot să mai joc fără probleme. Am avut nişte dureri musculare şi de aia nu am putut evolua cu Steaua. Am făcut un RMN şi acum fac pauză. O să văd cînd pot reveni la pregătire. Cred că s-a întîmplat aşa şi pentru că nu mai jucasem de ceva timp, pe undeva e normal. Nu sînt terminat, nu ştiu cine are interesul să lanseze această ipoteză“, a spus Munteanu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Devine coleg cu Bratu şi Dănciulescu

Dacă formal e posibil să mai rămînă în lotul lui Stoican pînă la sfîrşitul campionatului, următorul sezon competiţional o să-l găsească pe Cătălin Munteanu, cel mai probabil. în costum, bineînţeles dacă jucătorul o să accepte oferta şefilor dinamovişti de a lăsa echipamentul sportiv. Nu este prima dată cînd Ionuţ Negoiţă a dorit să îi propună lui Munteanu un post în staff-ul administrativ al lui Dinamo, primele discuţii avînd loc în vara trecută. “I s-a propus să se retragă încă din august, dar a spus că încă mai poate să joace. Timpul nu i-a dat dreptate, iar accidentările tot mai dese au confirmat că nu mai poate”, au confirmat oameni din anturajul lui Dinamo.

Anghelache, declaraţie halucinantă în FANATIK!

Intenţia de a-i forţa retragerea lui Munteanu încă din vară a fost confirmată, parţial, de către Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo. “Cătălin urmează să aibă aceleaşi şanse cu ceilalţi jucători, dar nu ne-a lipsit în această perioadă. Nu am pierdut nici măcar 50 de cenţi de cît timp lipseşte. Fiecare jucător are şansa lui, dar nu mai e loc de sentimentalisme!”, declara, pentru FANATIK, preşedintele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!