China se poate lăuda cu o nouă atracție turistică. Recent, imaginile cu un munte au devenit virale, iar acum mii de vizitatori vor să îl admire. Nici nu este de mirare, având în vedere că seamănă cu un cățeluș.
Un munte din China care seamănă cu un cățeluș a devenit viral. După ce imaginile au ajuns în mediul online, mii de internauți au fost de-a dreptul uimiți de formațiunea stâncoasă.
Muntele din Yichang a devenit ”vedetă” pe internet după ce designerul Guo Qingshan a postat o imagine cu el și cu patrupedul său, iar în spate se vede muntele. Imaginea a fost urcată de Ziua Îndrăgostiților, iar de atunci, face senzație în online.
”A fost atât de magic și drăguț. Am fost foarte entuziasmat și fericit când l-am descoperit.”, a spus Guo pentru CNN.
Imaginea lui Guo cu muntele în fundal a adunat peste 100.000 de mii de aprecieri în 10 zile de la postarea sa. În schimb, pe Weibo, #xiaogoushan a generat milioane de vizualizări.
Supranumit ”Muntele Cățeluș”, formațiunea stâncoasă se află pe malul fluviului Yangtze. Cei care privesc cu atenție imaginea, vor observa că muntele pare a fi un câine care bea apă din fluviu.
Postarea designerului Guo Qingshan a adunat milioane de vizualizări și a stârnit curiozitatea multor turiști. De atunci, din ce în ce mai mulți vizitatori vin să facă poze alături de patrupezi lor la muntele din Yichang.
În timp ce turiștii sunt de-a dreptul fermecați de forma muntelui, localnicii nu au același sentiment. Cei care stau de ani buni în zonă susțin că muntele a fost întotdeauna acolo, doar că nimeni nu a dat atenție asemănării cu un câine.
După ce Muntele Cățeluș a devenit un magnet în mediul online, mai mulți turiști au început să posteze imagini mai vechi cu ei și cu formațiunea stâncoasă. Unii dintre ei chiar au recunoscut că nu au sesizat niciodată cât de mult seamănă acel munte cu un câine.
Acum, Muntele Cățeluș este o nouă atracție turistică pe harta Chinei, chiar dacă există acolo din totdeauna. Viralizarea sa pe diverse platforme sociale nu face decât să demonstreze puterea online-ului, dar și setea oamenilor de a ”bifa” locuri faimoase.