Sport

Muntenegrenii din Liga 1 visează la o victorie cu România: „Jucăm bine pe stadionul nostru!”

Fotbaliștii muntenegreni care evoluează în prima ligă a României visească să îi încurce pe „tricolori” chiar în primul duel din Liga Națiunilor.
03.06.2022 | 21:05
Muntenegrenii din Liga 1 viseaza la o victorie cu Romania Jucam bine pe stadionul nostru
Muntenegrenii din Liga 1 visează la o victorie cu România. Sursă foto: thestar.com
ADVERTISEMENT

Marko Vukcevic, de la UTA și Risto Radunovic, de la FCSB, sunt fotbaliștii muntenegreni care evoluează în campionatul nostru.

Muntenegrenii din Liga 1 visează la o victorie cu România

Fotbaliștii muntenegreni din Liga 1 speră la un rezultat bun cu România în primul meci din Liga Națiunilor. Marko Vukcevic, fotbalist la UTA, a vorbit despre dorința sa și a coechipierilor:

ADVERTISEMENT

„Sper din tot sufletul să câștigăm, cu toții ne gândim la asta. Ne-am concentrat pe meciul de sâmbătă, în fața propriilor suporteri.

Jucăm bine pe stadionul nostru, iar asta am arătat și-n ultimul meci, cu Grecia, pe care l-am câștigat. Cred că o putem face din nou împotriva României și vom începe Liga Națiunilor în ritmul potrivit”.

ADVERTISEMENT

„Niciun jucător din lume nu poate suporta, teoretic, să joace patru meciuri într-o perioadă atât de scurtă. O dată la trei zile, și nu sunt meciuri amicale, ci oficiale. Va fi greu.

România va fi cea mai puternică din grupă, cu mulți stranieri, dar jucăm acasă, suntem puternici și sper să fie mai bine.

ADVERTISEMENT

Vrem să obținem un rezultat bun, pentru că primul meci este întotdeauna mai important”, a mai spus Vukcevic la conferința de presă.

Edi Iordănescu vrea un debut oficial cu brio

Edi Iordănescu a apucat să fie selecționerul României pentru două meciuri amicale, însă partida cu Muntengru va fi importantă, pentru că va reprezenta debutul oficial al său pe banca tehnică a „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

„Vrem să producem rezultate cât mai bune în această campanie (în Liga Națiunilor 2022 – n.r.), care să ne avantajeze pentru ceea ce va urma, preliminariile propriu zise, pentru că acea grupă ne va duce la turneul final al Campionatului European.

Acești jucători, peste un an, un an și jumătate , vor avea deja vârste foarte înaintate. Pentru mine ca și selecționer, nume precum Săpunaru, Tamaș, Deac, și aș putea să mai dau câteva, ar fi fost un mare avantaj.

Pentru moment și eu și echipa națională am fi avut nevoie de experiența lor, dar ne-am gândit foarte mult la perspectivă”, a spus Edi Iordănescu, într-un interviu acordat site-ului FRF.

ADVERTISEMENT