Carousel hot news

Nici neamţul Maxim nu-l mai place: “Avem nevoie de SCHIMBĂRI!”

Romania a fost învinsă de Muntenegru, în Podgorica, scor 0-1, în cel de-al 8-lea meci din Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018. Tricolorii se află pe locul 4 în...
05.09.2017 | 00:37
Nici neamţul Maxim nu-l mai place:
ADVERTISEMENT

Romania a fost învinsă de Muntenegru, în Podgorica, scor 0-1, în cel de-al 8-lea meci din Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018. Tricolorii se află pe locul 4 în clasament, la 10 puncte în spatele Poloniei, echipă care se află pe prima poziţie. Astfel, România a ratat şansa de a se califica la CM 2018.

Echipa naţională a României face parte din Grupa E în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, acolo unde se mai află Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan. Alexandru Maxim a vorbit despre eşecul suferit de România în faţa Muntenegrului şi susţine că naţionala are nevoie de o schimbare cât mai repede posibil.  Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Alex Maxim, despre Muntenegru – România 1-0. “Toată lumea e dezamăgită!”

Clipe dificile pentru noi. Cred că toată lumea e dezamăgită de ceea ce se întâmplă la echipa naţională. Ne rămâne doar să ne întoarcem cu capul sus, să jucăm la echipele de club, să vedem ce jucători vin din spate. Să facem o echipă cu jucători care îşi doresc performanţă. Cred că sunt alte persoane care trebuie să tragă linie şi să vadă ce este de făcut. Asta ne e valoarea, asta e realitatea. Trebuie luate anumite decizii, să se facă anumite schimbări. Avem nevoie de schimbări. În seara asta am realizat că am pierdut calificarea la Campionatul Mondial. Eu cred că şi Chiricheş credea în calificare atât timp cât aveam şanse.

Pentru mine nu a fost nicio presiune. Am explicat foarte clar ce s-a întâmplat în acel moment, dar nu o să permit niciodată să îmi jignească cineva familia. Au încercat ca prin mine să se ajungă la alte persoane, asta s-a dorit. Am reacţionat în acel mod, îmi pare rău. Nu o să îmi cer scuze în faţa acelei persoane, îmi cer scuze în faţa celorlalţi suporteri“, a spus Alexandru Maxim pentru TVR.

ADVERTISEMENT

După cele opt runde care s-au jucat în Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial Rusia 2018, echipa naţională a României se află pe poziţia a 4-a în clasament, cu 9 puncte, după Polonia (19 puncte), Danemarca (16 puncte) şi Muntenegru (16 puncte). “Tricolorii” sunt în faţa Armeniei (6 puncte) şi Kazahstanului (2 puncte)

Rezultatele României în Grupa E:

România – Muntemegru 1-1

Armenia – România 0-5

Kazahstan – România 0-0

România – Polonia 0-3

România – Danemarca 0-0

Polonia – România 3-1

România – Armenia 1-0

Muntenegru – România 1-0

Pentru echipa naţională a României mai urmează meciul de pe teren propriu cu Kazahstan, pe 5 octombrie, de la ora 21:45, iar pe 8 octombrie, de la ora 19:00, România va juca în deplasare contra reprezentativei Danemarcei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri