Carousel hot news

Meme, atac “cu talpa sus” la Daum: “Omul e senil sau ia lumea fotbalului peste picior”

UPDATE. Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica a continuat tirada la adresa selecţionerului de pe propria pagină de Facebook, impulsionat parcă şi de comentariile fanilor de după precedenta...
05.09.2017 | 23:59
ADVERTISEMENT

UPDATE. Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica a continuat tirada la adresa selecţionerului de pe propria pagină de Facebook, impulsionat parcă şi de comentariile fanilor de după precedenta postare. Meme l-a atacat chiar personal pe Christoph Daum, afirmând despre acesta că “e senil”.

“Zice că trebuie construită o nouă naţională. Fals! Nu e echipă de club, e SELECŢIONATĂ! Aduci cei mai în formă jucători, chiar dacă au 17 sau 38 ani. Omul e senil sau ia lumea fotbalului (şi nu numai) peste picior”, a comentat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

************************************************************************************************

Muntenegru şi România s-au întâlnit în cel de-al 8-lea meci din Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018, scor 1-0, în Podgorica. Selecţionata antrenată de Christoph Daum avea nevoie de o victorie pentru a rămâne în cărţi pentru calificarea la CM 2018. Astfel, după eşecul în faţa Muntenegrului, tricolorii vor rata CM 2018.

ADVERTISEMENT

Echipa naţională a României face parte din Grupa E în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, acolo unde se mai află Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan. Mihai Stoica, oficialul Stelei, este primul care a reacţionat după eşecul României şi nu a uitat să-l desfiinţeze pe Christoph Daum pentru decizia de a nu convoca jucători importaţi de la Steaua. Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Hoban marchează 3 goluri în campionat, e titular în echipa liderului, nu vrei să-l convoci, dar faci experimente cu un fotbalist care n-a jucat închizător nici la juniori…

Vii sau îţi trimiţi amărâţii de pe lângă tine la meciurile Stelei, nu vrei să-l convoci pe Alibec, ai golgheterul Bulgariei, Keşeru, nu vrei să-l convoci, termini fără nr 9 pe teren meci pe care trebuie să-l câştigi…

ADVERTISEMENT

Cum s-o zice “bun simţ” în germană?

Du-te acasă, glumă proastă! Şi ia cu tine şi inteligenţii care te-au adus de nicăieri”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

stoica

După cele opt runde care s-au jucat în Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial Rusia 2018, echipa naţională a României se află pe poziţia a 4-a în clasament, cu 9 puncte, după Polonia (19 puncte), Danemarca (16 puncte) şi Muntenegru (16 puncte). “Tricolorii” sunt în faţa Armeniei (6 puncte) şi Kazahstanului (2 puncte).

ADVERTISEMENT

Rezultatele României în Grupa E:

România – Muntemegru 1-1

Armenia – România 0-5

Kazahstan – România 0-0

România – Polonia 0-3

România – Danemarca 0-0

Polonia – România 3-1

România – Armenia 1-0

Muntenegru – România 1-0

Pentru echipa naţională a României mai urmează meciul de pe teren propriu cu Kazahstan, pe 5 octombrie, de la ora 21:45, iar pe 8 octombrie, de la ora 19:00, România va juca în deplasare contra reprezentativei Danemarcei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri