Carousel hot news

“Tricolorii” ştiau că nu ajung la CM 2018. “E foarte greu să te concentrezi 100% când ai asta în minte!”

România a ratat şansa de a se califica la Campionatul Mondial din Rusia 2018, după ce a fost învinsă la Podgorica, scor 1-0, de Muntenegru, în cel de-al 8-lea meci din preliminarii. Astfel,...
05.09.2017 | 00:20
ADVERTISEMENT

România a ratat şansa de a se califica la Campionatul Mondial din Rusia 2018, după ce a fost învinsă la Podgorica, scor 1-0, de Muntenegru, în cel de-al 8-lea meci din preliminarii. Astfel, înainte cu două meciuri de finalul preliminariilor, echipa naţională a României se clasează pe poziţia a 4-a, cu 9 puncte, la 10 în spatele Poloniei, echipă care ocupă locul 1.

Echipa naţională a României face parte din Grupa E în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, acolo unde se mai află Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan. Cosmin Moţi a vorbit despre faptul că “tricolorii” au ratat calificarea la CM 2018 şi susţine că jucătorii echipei naţionale trec prin momente dificile după meciul cu Muntenegru. Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Cosmin Moţi, despre Muntenegru – România 1-0. “Este normal să fim trişti!”

“Este normal să fim trişti cu toate că trebuia să fim realişti înainte de acest meci. Nu am pierdut calificarea în acest meci, în seara asta am pierdut 3 puncte. Nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul lor. Eu cred că suntem jucători valoroşi, că putem reuşi mult mai mult decât am reuşit în această calificare. Trebuie să ne recuperăm încrederea. Asta e! E dureros, suntem supăraţi. Trebuie să mergem înainte. Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre schimbări. Sunt oameni la conducerea FRF care ştiu ce au de făcut. Nu cred că mai apuc să joc în altă calificare la CM. Am o vârstă… Era clar că mai sunt şanse mici pentru calificare şi când ai asta în minte e foarte greu să te concentrezi 100%”, a spus Cosmin Moţi pentru TVR.

După cele opt runde care s-au jucat în Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial Rusia 2018, echipa naţională a României se află pe poziţia a 4-a în clasament, cu 9 puncte, după Polonia (19 puncte), Danemarca (16 puncte) şi Muntenegru (16 puncte). “Tricolorii” sunt în faţa Armeniei (6 puncte) şi Kazahstanului (2 puncte)

ADVERTISEMENT

Rezultatele României în Grupa E:

România – Muntemegru 1-1

Armenia – România 0-5

Kazahstan – România 0-0

România – Polonia 0-3

România – Danemarca 0-0

Polonia – România 3-1

România – Armenia 1-0

Muntenegru – România 1-0

Pentru echipa naţională a României mai urmează meciul de pe teren propriu cu Kazahstan, pe 5 octombrie, de la ora 21:45, iar pe 8 octombrie, de la ora 19:00, România va juca în deplasare contra reprezentativei Danemarcei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri