Carousel hot news

MITRALIAT din toate părţile: “Totul s-a făcut PE FURIŞ. Aşa a fost adus Daum. A fost SCANDAL după ce a fost numit ILEGAL”

Echipa naţională a României face parte din Grupa E în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, acolo unde se mai află Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan....
05.09.2017 | 23:59
MITRALIAT din toate părţile:
ADVERTISEMENT

Echipa naţională a României face parte din Grupa E în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, acolo unde se mai află Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan.

După cele opt runde care s-au jucat în Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial Rusia 2018, echipa naţională a României se află pe poziţia a 4-a în clasament, cu 9 puncte, după Polonia (19 puncte), Danemarca (16 puncte) şi Muntenegru (16 puncte). “Tricolorii” sunt în faţa Armeniei (6 puncte) şi Kazahstanului (2 puncte). Florin Prunea, fostul preşedinte al celor de la CSM Politehnica Iaşi şi fost internaţional român, a vorbit despre situaţia lui Christoph Daum. Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, despre Muntenegru – România şi o viitoare demisie a lui Daum

“Nu am putut trăi clipa să văd echipa naţională să joace într-o asemenea manieră. E o campanie ratată din toate punctele de vedere. Cineva trebuie să-şi asume această ratare, cineva care a pus un asemenea antrenor care e depăşit. A fost o numire, o mişcare, de imagine. Numai la asta s-au gândit.

Nu cred că are rost să fie demis. Să fie lăsat să-şi ducă la bun sfârşit mandatul. Oricum nu are pe cine să pună. Ionuţ Badea e un antrenor mediocru şi pentru competiţia internă. Nici Stoichiţă, care n-a avut rezultate prea mari pe unde a fost, prin lumea a 5-a, Panama sau mai ştiu eu ce naţionale.

ADVERTISEMENT

Dar totul s-a făcut pe furiş la naţională. Aşa a fost adus Daum. A fost scandal şi în Comitetul Executiv. Ăsta de acum este rezultatul. Antrenorul acesta a fost numit ilegal. Ceva s-a ascuns! De asta nu ne-au arătat contractul”, anunţă Florin Prunea la TVR 1.

Rezultatele României în Grupa E:

România – Muntemegru 1-1

Armenia – România 0-5

Kazahstan – România 0-0

România – Polonia 0-3

România – Danemarca 0-0

Polonia – România 3-1

România – Armenia 1-0

Muntenegru – România 1-0

Pentru echipa naţională a României mai urmează meciul de pe teren propriu cu Kazahstan, pe 5 octombrie, de la ora 21:45, iar pe 8 octombrie, de la ora 19:00, România va juca în deplasare contra reprezentativei Danemarcei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri