Carousel hot news

Căpitanul Chiricheş, pesimist în continuare: “Nu mai facem calcule”

Vlad Chiricheş şi-a pierdut speranţele în calificarea la Campionatul Mondial din Rusia de anul următor....
04.09.2017 | 12:03
Căpitanul Chiricheş, pesimist în continuare:

Vlad Chiricheş şi-a pierdut speranţele în calificarea la Campionatul Mondial din Rusia de anul următor.

Căpitanul a vorbit şi despre meciul Muntenegru-Romania, care se va disputa luni, şi a abordat problema lui Maxim, care a înjurat spectatorii după golul cu Armenia.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Nu ne-am făcut calcule. Şansele au rămas foarte mici după victoria cu armenii. Trebuie să jucăm un fotbal bun mâine şi să încercăm să câştigăm. Nu ne-am ridicat la nivelul nostru, nu am reuşit să jucăm cel mai bun fotbal al nostru. Nu am evoluat cum ar fi trebuit şi asta este situaţia. Încercăm să luăm fiecare partidă în parte şi să creştem de la meci la meci.

În momentul de faţă nu cred că mai e o presiune foarte mare pe noi. Dacă am fi fost aproape de calificare am fi resimţit ceva. Trebuie să luăm fiecare joc în parte şi să creem o mentalitate de învingători. Nu ne mai facem calcule. Ultimele meciuri ne-au tăiat puţin din şanse deci nu mai avem decât să încercăm să facem un joc bun

Cred că Maxim a avut o răbufnire. A fost înjurat o lungă perioadă. A înţeles că a greşit şi şi-a cerut scuze“, a spus Vlad Chiricheş în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Muntenegru.

Partida Muntenegru-Romania se va disputa luni, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri