Carousel hot news

Daum, sfătuit să plece după meci: “Trebuie adus selecţioner nou”

Christoph Daum este tot mai contestat, iar ultima persoană care se adaugă pe lista celor care-l vor plecat pe neamţ de la cârma echipei naţionale este Valeriu Răchită....
03.09.2017 | 16:36
Daum, sfătuit să plece după meci:
ADVERTISEMENT

Christoph Daum este tot mai contestat, iar ultima persoană care se adaugă pe lista celor care-l vor plecat pe neamţ de la cârma echipei naţionale este Valeriu Răchită.

Vivi crede că Daum ar trebui să plece după meciul Muntenegru-Romania, programat luni, şi să vină un selecţioner care să pregătească campania de calificare la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Aceşti jucători au bătut Chile, campioana Americii de Sud, şi cred că jucători sunt. Dar trebuie să îi alegi pe cei mai buni, pe cei mai în formă. Să nu te superi pe Alibec că are un caracter rebel, să îl vezi pe Budescu, este cel mai bun jucător din campionatul intern şi să îi chemi la echipa naţională. Pentru că dacă ai jucători care pot face diferenţa şi îi trimiţi la mare când echipa naţională are meci oficial, atunci da, nu avem jucători, sunt la mare.

ADVERTISEMENT

Ar trebui chiar după meciul de luni să aducă un nou selecţioner care să pregatească următoarea campanie.

Eu nu cred că va pleca decât atunci când va fi cu biletul de Frankfurt luat de FRF în buzunar şi cu clauza de reziliere, pentru că l-am văzut şi chiar dacă se consideră cel mai român dintre români, la finanţe cred că este neamţ original”, a spus Răchită pentru Dolcesport.

ADVERTISEMENT

Partida Muntenegru-Romania se va disputa luni, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri