Carousel hot news

Cum a comentat selecţionerul Daum reacţia lui Maxim, care A ÎNJURAT fanii: “E un jucător EMOTIV!”

Christoph Daum a vorbit înainte de partida Muntenegru-Romania despre absenţa lui Mihai Pintilii, care este suspendat în urma cartonaşului galben primit vineri, în meciul cu Armenia....
04.09.2017 | 12:02
Cum a comentat selecţionerul Daum reacţia lui Maxim, care A ÎNJURAT fanii:
ADVERTISEMENT

Christoph Daum a vorbit înainte de partida Muntenegru-Romania despre absenţa lui Mihai Pintilii, care este suspendat în urma cartonaşului galben primit vineri, în meciul cu Armenia.

Selecţionerul neamţ a comentat şi situaţia lui Alexandru Maxim, care a înjurat spectatorii după golul victoriei cu armenii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

“Să lăsăm trecutul în pace, doar aşa putem fi puternici. Nu contează ce s-a întâmplat ieri, doar ce va fi mâine. Nu s-a schimbat nimic, sunt foarte motivat să obţinem mâine cel mai bun rezultat. Aud de demisie de o jumătate de an, vedem după meci ce se va întâmpla.

Le spun jucătorilor să-şi exprime opiniile pe care le au. Nu avem cu toţii aceleaşi opinii, nu vedem cu toţii la fel la final şi nu evaluăm situaţiile la fel. Din partea mea, pot spune că echipa a arătat un moral bun cu Armenia, le-a lipsit doar norocul în faţa porţii. 

ADVERTISEMENT

Ştiam de Pintilii că este la un galben distanţă şi am făcut selecţia şi echipa ştiind asta.

Alex Maxim este un jucător emotiv, a fost multă presiune pe echipă şi de altfel pe el. A intrat să facă diferenţa, a reuşit să facă asta. Fotbalul înseamnă emoţie, nu este uşor. Nu îl judec pentru nimic, sunt foarte fericit că a intrat şi a fost activ. Nu este uşor să-ţi controlezi emoţiile”, a spus Daum la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Partida Muntenegru-Romania se va disputa luni, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri