Carousel hot news

CM 2018. Probleme pentru naţionala României înaintea meciului din Muntenegru

Echipa naţională a României va juca în deplasare luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Podgorica, contra reprezentativei Muntenegrului, într-un meci din Grupa E din preliminariile Campionatului...
03.09.2017 | 11:28
CM 2018. Probleme pentru naţionala României înaintea meciului din Muntenegru
ADVERTISEMENT

Echipa naţională a României va juca în deplasare luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Podgorica, contra reprezentativei Muntenegrului, într-un meci din Grupa E din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018. Christoph Daum, selecţionerul echipei naţionale a României, întâmpină probleme înaintea meciului cu Muntenegru.

Mihai Pintilii nu poate evolua cu Muntenegru pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Christoph Daum nu are niciun închizător de meserie în lot înaintea duelului de la Podgorica. Locul căpitanului Stelei ar putea fi luat de Răzvan Marin, dar selecţuonerul neamţ se gândeşte şi la posibilitatea de a improviza. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

MUNTENEGRU – ROMÂNIA CM 2018. Îl reprofilează pe Chiricheş?

Christoph Daum nu a convocat pentru meciurile cu Armenia, scor 1-0, şi Muntenegru prea mulţi mijlocaşi de profil defensiv. Singurul care se apropie de profilul dorit este Răzvan Marin, iar şansele ca el să fie titularizat lângă Nicolae Stanciu sunt destul de mari, mai ales că actualul jucător de la Standard Liege este într-o formă foarte bună.

Totodată, Christoph Daum se gândeşte la posibilitatea de a reprofila un fundaş central pe postul de mijlocaş defensiv, iar cel care a mai îndeplinit această sarcină în trecut a fost Vlad Chiricheş.

ADVERTISEMENT

Muntenegru – România, luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, în Grupa E, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri