Fotbal intern

Muntenegru – România 0-1. “Tricolorii” înving la Podgorica, dar termină Grupa 4 pe locul doi! Video

20.11.2018 | 23:34
Alex Chipciu în meciul Muntenegru - România din Liga Naţiunilor

România s-a impus pe terenul Muntenegrului, scor 1-0, în ultimul meci din Liga Naţiunilor. „Tricolorii” au terminat Grupa a 4-a, Seria C, pe locul 2, cu 12 puncte, după ce au bifat 3 victorii şi trei remize. Serbia câştigă grupa cu 14 puncte. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Clasamentul Grupei 4, Seria C, din Liga Naţiunilor:

  1. Serbia – 14 puncte
  2. România – 12 puncte
  3. Muntenegru – 7 puncte
  4. Lituania – 0 puncte

Min. 90. Final de meci!
Min. 88. Iese Claudiu Keşeru şi intră Tudor Băluţă.

  • Meciul dintre Serbia şi Lituania s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 4-1. VEZI AICI CALCULELE ÎN TIMP REAL!

Min. 86. Gol anulat pentru Muntenegru pe motiv de ofsaid.
Min. 74. Iese George Ţucudean şi intră George Puşcaş.

  • Ljajic înscrie golul de 4-1 pentru Serbia în meciul cu Lituania. România rămâne pe locul 2 în clasamentul Grupei 4. VEZI AICI CALCULELE ÎN TIMP REAL!

Min. 72. PENALTY RATAT! Jankovic trimite puternic, dar Tătăruşanu e pe fază şi apără lovitura de la 11 metri.


Min. 71. PENALTY PENTRU MUNTENEGRU! Săpunaru îl faultează Mugosa, iar fotbalistul celor de la Muntenegru a căzut. Arbitrul arată lovitură de la 11 metri.

  • Serbia conduce cu 3-1 în meciul cu Lituania. Gazdele înscriu în minutul 71 prin Prijovic şi rămân pe locul 1 în clasament.  VEZI AICI CALCULELE ÎN TIMP REAL!

Min. 66. Chipciu îi trimite perfect lui Alex Maxim, dar acesta nu a reuşit să treacă de un adversar.

  •  Lituania reduce din diferenţă în minutul 64 prin Petravicius, dar Serbia rămâne pe prima poziţie în Grupa 4. VEZI AICI CALCULELE ÎN TIMP REAL!
  • Serbia majorează diferenţa în partida cu Lituania prin golul înscris de Mitrovic în minutul 58. Scorul este 2-0, iar “tricolorii” lui Cosmin Contra rămân pe locul 2 în clasamentul Grupei 4. VEZI AICI CALCULELE ÎN TIMP REAL!

Min. 56. Cristi Manea încasează cartonaşul galben pentru un fault făcut asupra lui Jovovic.
Min. 54. Maxim îi pasează cu călcâiul în careu lui Claudiu Keşeru, dar atacantul lui Ludogoreţ Razgrad a fost blocat de un fundaş al Muntenegrului.

  • Serbia urcă pe prima poziţie în clasamentul Grupei 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, după ce Zulpa înscrie în propria poartă în minutul 51 al meciului Serbia – Lituania. VEZI AICI CALCULELE ÎN TIMP REAL!

Min. 46. A început a doua repriză.

  • La acest scor echipa naţională a României este calificată în play-off şi termină pe primul loc în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor. În partida Serbia – Lituania scorul este 0-0 după 45 de minute. VEZI AICI CALCULELE ÎN TIMP REAL!

Min. 45. Pauză!
Min. 44. GOL ROMÂNIA! George Ţucudean trimite de lângă un adversar, de la 25 de metri. Petkovic a reţinut balonul, dar apoi l-a scăpat în poartă.

Min. 27. Claudiu Keşeru primeşte cartonaşul galben pentru o intrare întârziată.
Min. 21. Nicolae Stanciu trimite bine pe jos dintr-un corner de pe partea stângă, balonul ajunge la Claudiu Keşeru, dar atacantul nu a putut relua ideal. Mingea a trecut pe lângă poartă.
Min. 19. Alex Chipciu pătrunde spectaculos, trece de doi fundaşi ai Muntenegrului, apoi reuşeşte un lob. Mingea este scoasă de sub transversală de portarul lor. VIDEO
Min. 17. George Ţucudean reia din prima, de la colţul scurt, dar mingea nu prinde spaţiul porţii. VIDEO
Min. 12. Fanii muntenegreni au aprins câteva fumigene şi torţe în tribune.
Min. 10. Kosovic primeşte primul cartonaş galben al partidei.
Min. 4. Paul Anton trimite puternic de la 20 de metri, dar Petkovic este pe fază. Balonul trece puţin pe lângă poartă. VIDEO
Min. 2. Toşca, ratare uriaşă în careul Muntenegrului.
UPDATE, ora 21.45. A început meciul dintre Muntenegru şi România.


UPDATE, ora 21.35. Aproximativ 100 de fani români s-au prezentat la stadion pentru a-i susţine pe jucătorii lui Cosmin Contra la meciul cu Muntenegru.


UPDATE, ora 21.10. Organizatorii au decis ca meciul dintre Muntenegru şi România să se joace chiar dacă gazonul este îmbibat în apă. Ciprian Tătăruşanu a vorbit despre starea suprafeţei de joc. “E perfect terenul!”


UPDATE, ora 20.50. Echipele de start pentru Muntenegru – România:

Muntenegru: 1. Petkovic – 23. Marusic, 5. Kopitovic, 22. Simic, 7. Vesovic – 18. Kosovic, 20. Ivanic – 10. Jankovic, 9. Mugosa, 16. Jovovic – 11. Beciraj (cpt.).
Selecționer: Ljubisa Tumbakovic
Rezerve: 12. Mijatovic, 13. Ljuljanovic, 2. Radunovic, 3. Boljevic, 4. Hocko, 6. Vujacic, 8. Djordjevic, 14. Zoric, 15. Kajevic, 17. Mirkovic, 19. Scekic, 21. Klimenta

România: 12. Tătărușanu – 6. Manea, 22. Săpunaru-cpt., 4. Moți, 3. Toșca – 15. Anton, 23. Stanciu – 7. Chipciu, 10. Maxim, 13. Keșeru – 19. Țucudean.
Selecționer: Cosmin Contra
Rezerve: 1. Pantilimon, 16. Niță – 2. Pașcanu, 5. Băluță, 8. Hagi, 9. Pușcaș, 11. Bancu, 14. Nedelcearu, 17. Deac, 18. Marin, 20. Mitriță, 21. Cicâldău

Arbitru: Felix Zwayer, Asistenți: Thorsten Schiffner, Marco Achmuller. Adiționali: Tobias Stieler, Sascha Stegemann. Al patrulea oficial: Christian Gittelmann (toți din Germania)


UPDATE, ora 19:40. Echipa de start a României pentru meciul cu Muntenegru:


Ca să îndeplinim acest obiectiv, avem nevoie să câștigăm în Muntenegru, dar și ca Lituania să încurce Serbia. Desigur, cea de-a doua variantă este aproape imposibil de crezut, ținând cont că sârbii sunt liderii grupei cu 11 puncte, în timp ce lituanienii nu au luat nici măcat un punct până acum.

Muntenegru - România Live Video de la ora 21:45. Victoria care aduce liniștea
Bucurie romaneasca cu Claudiu Keseru si Nicusor Stanciu in meciul de fotbal dintre Romania si Lituania, contand pentru Liga Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti,

Muntenegru – România Live Stream Online pe Pro TV

În schimb, locul 2 este un obiectiv viabil. Îl putem obține și în cazul unei remize, însă ar fi bine să câștigăm jocul. Dacă vom aduna un punctaj bun, putem deveni cel mai bun loc 2 din Liga C, ceea ce ne-ar oferi o șansă în plus să ajungem în play-off-ul de calificare la EURO 2020, dacă una dintre câștigătoare de grupă se va califica direct la turneul final prin preliminariile clasice.

Mai mult, victoria ne asigură și rămânerea în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor din preliminariile clasice. Dacă nu vom câștiga, picăm în cea de-a patra urnă valorică, iar misiunea pentru calificare se va îngreunza înzecit.

Muntenegru – România e LIVE VIDEO și pe FANATIK.RO

Cosmin Contra l-a pierdut pentru acest joc pe Romario Benzar, lăsat acasă din cauza unei întinderi musculare suferite chiar în ultimele minute de joc al meciului cu Lituania, câștigat de tricolori cu 3-0. S-a accidentat totodată la antrenamentul din Podgorica și Răzvan Marin, jucătorul lui Standard Liege, care a suferit o entorsă și, cel mai probabil, nu va putea evolua nici el. În schimb, selecționerul l-a recuperat pe Alex Mitriță, accidentat ușor la ultimul antrenament dinaintea meciului cu Lituania.

De menționat faptul că am învins o singură dată Muntenegru în patru jocuri, și atunci într-un meci amical. În rest, două remize și o înfrângere la singurul meci jucat până acum la Podgorica.

România este neînvinsă în 2018, ultimul eșec venind împotriva Olandei, 0-3 într-o partidă amicală disputată pe Arena Națională în noiembrie anul trecut. Muntenegrenii nu se descurcă grozav acasă în ultima vreme, câștigând un singur meci din cinci disputate.

E de așteptat ca selecționerul Cosmin Contra să opereze câteva modificări în primul 11 pentru acest joc. În atac ar putea apărea George Țucudean, care a fost menajat în partida cu Lituania.

Cele două echipe primesc cote identice la pariuri, 2.75 pentru victorie. Remiza este cotată cu 3.00.