Fotbal intern

VIDEO. Golul lui Jovetic lasă naţionala României ACASĂ! Am ratat al 5-lea Mondial consecutiv! Final de mandat pentru DAUM?!

MUNTENEGRU - ROMANIA LIVE STREAM PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciul ONLINE aici...
05.09.2017 | 00:00
VIDEO Golul lui Jovetic lasa nationala Romaniei ACASA Am ratat al 5lea Mondial consecutiv Final de mandat pentru DAUM

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE STREAM PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciul ONLINE aici

Muntenegru – Romania LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Update. Echipa naţională a României a fost învinsă la Podgorica, scor 0-1, de reprezentativa Muntenegrului, în cel de-al 8-lea meci din Grupa E a Preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018, iar “tricolorii” au ratat calificarea la CM. Am ratat al 5-lea turneu final mondial! Nu am mai fost la un turneu suprem din 1998. În 2022 se fac 24 de ani! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

MUNTENEGRU – ROMÂNIA 1-0 (Jovetic 75)

Surprizele lui Christoph Daum. CLICK AICI pentru a vedea primul unsprezece ales de selecţionerul neamţ pentru partida cu reprezentativa Muntenegrului.

Muntenegru – Romania LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. UPDATE.  Jucătorii echipei naţionale a României au ieşit pentru a controla gazonul stadionului Gradski din Podgorica, acolo unde va avea loc meciul dintre Muntenegru şi România, de la ora 21:45. Mai mult, tricolorii au decis şi în ce echipament vor evolua în această seară. Ciprian Tătăruşanu va pura echipamentul verde, iar ceilalţi jucători ai lui Christoph Duam vor fi îmbrăcaţi în galben.

Muntenegru – Romania LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. UPDATE. Selecţionerul Muntenegrului, Ljubisa Tumbakovic, a vorbit despre partida de luni cu România. Tumbakovic este precaut şi laudă calităţile fotbaliştilor antrenaţi de Christoph Daum

Pentru a vă atinge obiectivul, nu trebuie doar să fiţi ofensivi, trebuie să fiţi şi inteligenţi. Sunt convins că antrenorul vostru va pregăti inteligent meciul, iar echipa României are mijloacele de a realiza ceea ce el speră. Pentru primele patru clasate, următoarele trei meciuri au o importantă încărcătură din punct de vedere psihologic.

Singura diferenţă este că România nu se va putea baza pe un mijlocaş, în timp ce eu nu voi avea la dispoziţie un fundaş. Simic este suspendat.

România are jucători care pot afecta pozitiv meciul în fiecare compartiment. Sunt jucători care au potenţial de a ne pune la încercare şi de a marca“, a spus Tumbakovic la conferinţa de presă.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE / Duminică, la ora 11:45, ora locală, echipa naţională a României a ajuns în Podgorica unde va juca luni, de la ora 21:45, cu Muntenegru. Jucătorii lui Christoph Daum se vor caza în hotelul Hilton din localitate, iar de la ora 18:25 va fi susţinută conferinţa de presă premergătoare meciului Muntenegru-România. Alături de Christoph Daum, la întrebările jurnaliştilor va răspunde şi unul dintre jucători convocaţi. De la ora 19:00, tricolorii vor efectua antrenamentul oficial pe stadionul din Podgorica, primele 15 minute fiind deschise presei.

Echipa naţională a României a învins-o cu 1-0 pe Armenia în etapa a 7-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Victoria nu a schimbat calculele din Grupa E, tricolorii având în continuare şanse foarte mici pentru a prinde locul 2, poziţie care le-am permite să participe la barajul pentru calificarea la turneul final din Rusia.

Sâmbătă dimineaţa, jucătorii lui Christoph Daum au efectuat un antrenament uşor. La şedinţa de pregătire a asistat şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, acesta având mai multe discuţii amicale cu fotbaliştii echipei naţionale. După terminarea antrenamentului, tricolorii au program liber până la finalul zilei. Duminică, jucătorii echipei naţionale vor pleca la Podgorica, unde vor juca luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, cu Muntenegru în etapa a 8-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018.

Muntenegru – Romania LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. România a obţinut nouă puncte în Grupa E, tricolorii obţinând doar două victorii, în meciurile contra armenilor. Jucătorii lui Christoph Daum sunt la patru puncte în spatele danezilor şi a muntenegrenilor. Diferenţa faţă de echipa naţională antrenată de Ljubisa Tumbakovic poate fi recuperată la meciul de luni.

În afara meciului cu Muntenegru, România va mai evolua contra celor de la Kazahstan, pe 5 octombrie, şi contra danezilor, pe 8 octombrie.