Sport

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Aici ai ultimele INFORMAŢII despre partida de la Podgorica

MUNTENEGRU - ROMANIA LIVE STREAM PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciul ONLINE aici...
04.09.2017 | 19:35
MUNTENEGRU  ROMANIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018 Aici ai ultimele INFORMATII despre partida de la Podgorica

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE STREAM PRELIMINARII CM 2018. Vezi meciul ONLINE aici

 INTERVIU. „De unde minune, măi nene? Neamţul e NIMENI în drum!” Vezi detalii aici

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ce numere vor purta “tricolorii” şi cum ar putea arăta primul “11” Vezi detalii aici
Răzvan Marin, propus în locul lui Pintilii. “E mai bun la finalizare”. Vezi detalii aici
Exclusiv. Fanii români, INTERZIŞI! „Câte unu’ din fiecare maşină!”. Vezi detalii aici

Daum, după ce Maxim A ÎNJURAT fanii: „Nu îl judec pentru nimic!”. Vezi detalii aici

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Căpitanul Chiricheş, pesimist în continuare: „Nu mai facem calcule”. Vezi detalii aici

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Selecţionerul Muntenegrului se teme: „Aveţi jucători decisivi”.

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Un scoţian, arbitru în Muntenegru. Am pierdut mereu cu el la centru. Vezi detalii aici

UPDATE. Stevan Jovetic a vorbit despre confruntarea cu România la conferinţa de presă premergătoare partidei de la Podgorica. Jovetic a amintit de bunul său amic Adi Mutu şi îi avertizează pe tricolori.

România nu mai are acum fotbalişti precum Adrian Mutu. El a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Europei, la vremea aceea, aşa că e dificil să mai fie un jucător ca el.

Dar, cred că România are mulţi jucători buni, aşa cum a avut mereu. Formează o echipă puternică, am jucat împotriva lor şi a fost un meci greu. Am marcat în minutul 85, cam aşa, şi ştim ce ne aşteaptă mâine, aşa că vom da totul pentru că avem nevoie de puncte, aşa cum şi ei au nevoie de puncte

Orice meci este important pentru noi, Partida cu Kazahstan a fost crucială, am jucat bine şi am câştigat. Acum urmează acest meci, trebuie să obţinem puncte şi să sperăm că vom avea rezultate favorabile şi în celelalte grupe, pentru ca locul doi din grupa noastră să se califice la baraj.

Vom da totul ca să câştigăm şi cred că suntem favoriţi pentru că evoluăm acasă“, a spus Jovetic.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Update. După mesajul transmis de Stevan Jovetic pentru jucătorii lui Christoph Daum, starul reprezentativei Muntenegrului nu l-a uitat nici pe fostul său coleg de la Fiorentina, din perioada 2008-2011, Adi Mutu.

“Te îmbrăţişez cu drag! Abia aştept să ne auzim şi sper să ne revedem curând!”, a spus Jovetic pentru managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu – VEZI AICI VIDEO. 

……………………………………….

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Stevan Jovetic a vorbit după victoria obţinută de Muntenegru în faţa lui Kazahstan, scor 3-0, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, din Grupa E.  Fotbalistul lui Monaco, echipă care evoluează în prima ligă din Franţa, nu a uitat nici de partida pe care Muntenegru o va juca împotriva României, luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Podgorica, în preliminariile CM 2018.

“Avem o echipă bună. Iar când suntem uniţi şi ne ajutăm unul pe altul, ca acum, putem obţine rezultate mari. Aceasta e şi o victorie de moral, care ne prinde bine pe finalul calificărilor. Ne aşteaptă un meci dur cu România”, a apreciat căpitanul muntenegrenilor.

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Simic va lipsi

MUNTENEGRU – ROMANIA LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Fundaşul formaţiei Pakhtakor, Marko Simic, nu va putea evolua contra naţionalei pregătite de Christoph Daum. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a înscris vineri seară primul său gol pentru naţionala Muntenegrului, dar a primit un carntoş galben în minutul 42, al doilea în aceste preliminarii, motiv pentru care fundaşul central este suspendat pentru meciul de luni, cu România.

Muntenegru – România, luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, în Grupa E, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018. Vineri, 1 septembrie, echipa pregătită de Christoph Daum a reuşit să învingă Armenia, scor 1-0, pe Arena Naţională.

Tags: