Carousel hot news

Pierdere GREA pentru “tricolori”! Un titular va lipsi cu Muntenegru

Mihai Pintilii va rata meciul Muntenegru-Romania, de luni, după ce a primit cartonaşul galben în confruntarea cu armenii de pe Arena Naţională....
03.09.2017 | 00:01
Pierdere GREA pentru

Mihai Pintilii va rata meciul Muntenegru-Romania, de luni, după ce a primit cartonaşul galben în confruntarea cu armenii de pe Arena Naţională.

Mijlocaşul celor de la FCSB nu va putea fi folosit de Christoph Daum cu Muntenegru, fiind suspendat.
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

România a reuşit să se impună în partida cu Armenia, după un joc foarte greu. “Tricolorii” au marcat de două ori din poziţie de ofsaid, prima dată Florin Andone, iar a doua oară Alexandru Maxim a împins în poartă mingea care fusese trimisă de Benzar, ce ar fi intrat oricum, dar din cauza poziţiei sale afară din joc a fost anulat. În cele din urmă, tot jucătorul lui Mainz a reuşit să înscrie, pe final de meci.

Acum, următorul meic din grupa preliminară pentru Mondial va avea loc în Muntenegru, iar Mihai Pintilii va lispi din lotul care va face deplasarea.

Partida Muntegru-Romania, care se va disputa luni, de la ora 21:45, va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri