Muntenegrenii ne ATACĂ: “Nu mai aveţi şanse să urcaţi pe locul doi!”

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
03/09/2017, 12:30
Muntenegrenii ne ATACĂ: “Nu mai aveţi şanse să urcaţi pe locul doi!”

Echipa naţională a României va juca luni, de la ora 21:45, cu reprezentativa Muntenegrului în etapa a 8-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Şansele de calificare la turneul final din Rusia sunt minime pentru tricolori, lucru reliefat şi de selecţionerul muntenegrenilor.

Ljubisa Tumbakovic, selecţionerul echipei naţionale a Muntenegrului, a declarat că tricolorii mai au şanse minime pentru a se califica la Campionatul Mondial din 2018, dar consideră că jucătorii antrenaţi de Christoph Daum nu vor intra pe teren fără motivaţie. Acesta a mai precizat că echipa Muntenegrului are şanse mari de merge la turneul final din Rusia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“România nu are şanse mari să mai urce în clasament. Cu siguranţă nu înseamnă că vor veni la Podgorica doar ca să facă act de prezenţă. Aşteptăm un adversar care să se lupte din primul şi până în ultimul minut al meciului. Trebuie să ne impunem stilul nostru de joc. Suntem într-o poziţie mai bună decât Danemarca şi cred că putem să obţinem locul doi care să ne trimită la barajul pentru Campionatul Mondial”, a declarat Tumbakovic pentru sportklub.rs.

Marko Jankovic a vorbit la rândul său despre duelul cu echipa naţională a României. Mijlocaşul ofensiv al celor de la Partizan Belgrad a declarat că alături de colegii săi va da totul pentru a câştiga meciul de luni, mai ales că sunt foarte motivaţi în acest moment. “Sunt motivaţi peste măsură. Aştept să fie un stadion plin la Podgorica. Nu pot să promit victoria în meciul cu România, însă pot spune că vom da totul pentru a câştiga. De acum încolo toate meciurile sunt ca nişte finale pentru noi”, a declarat Jankovic pentru sportklub.rs..

Închide ×