Carousel hot news

Un scoţian, arbitru în Muntenegru. Am pierdut mereu cu el la centru

Partida de luni, 4 septembrie, dintre Muntenegru şi România, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, va fi condusă de o brigadă din Scoţia....
04.09.2017 | 12:01
Un scoţian, arbitru în Muntenegru. Am pierdut mereu cu el la centru
ADVERTISEMENT

Partida de luni, 4 septembrie, dintre Muntenegru şi România, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, va fi condusă de o brigadă din Scoţia.

Arbitrul scoţian Craig Thomson va conduce la centru meciul de la Podgorica, programat luni, de la ora 21:45. Thomson va fi ajutat de asistenţii David McGeachie şi Alan Mulvanny, iar al patrulea oficial va fi Kevin Clancy. Observator de arbitri a fost delegat rusul Nikolai Ivanov, iar delegat de joc Kris Bellon din Belgia.

ADVERTISEMENT

Muntenegru – Romania. Cu Thompson, am obţinut punctul calificării la Euro 2016

Va fi al patrulea meci al naţionalei României pe care arbitrul scoţian îl va conduce la centru. Nu s-ar putea zice că Thompson are “mână bună” pentru “tricolori”, românii pierzând de fiecare dată cu scoţianul la centru. Naţionala a cedat, 1-4 cu Olanda, în octombrie 2012, în preliminariile CM 2014, şi 1-2 cu Austria, în aprilie 2009, preliminarii CM 2010.

Ultimul duel condus la centru de brigada scoţiană a fost cel cu Finlanda, de pe Arena Naţională, în preliminariile Europeanului din 2016. Tricolorii au smuls atunci un punct, Hoban egalând aproape de finalul partidei, după ce finlandezii au condus cu 1-0. Singurul lucru pozitiv de la acel meci a fost acela că, graţie punctului obţinut, România s-a calificat la CE din Franţa.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri