Life

Munti de la Chefi la cuțite, un alt om. Prin ce schimbări a trecut câștigătorul sezonului 6

Munti de la Chefi la cuțite a trecut prin transformări incredibile după ce a câștigat sezonul cu numărul 6, în echipa lui Sorin Bontea.
21.07.2021 | 15:05
Munti de la Chefi la cutite un alt om Prin ce schimbari a trecut castigatorul sezonului 6
ADVERTISEMENT

Bucătarul, pe numele său real, Mihai Munteanu, este un alt om. Fostul concurent al show-ului culinar de la Antena 1 a suferit transformări importante în ultima perioadă.

Dacă pe plan profesional îi merge bine, la fel se poate spune și despre viața personală. A luat decizia de a slăbi și a ajuns pe masa doctorilor pentru o operație de micșorare de stomac.

ADVERTISEMENT

Schimbările sunt cu adevărat uimitoare, în momentul de față Munti de la Chefi la cuțite fiind de nerecunoscut, după ce a reușit să slăbească aproape 100 de kilograme.

Munti de la Chefi la cuțite, slăbire spectaculoasă. A apelat la operația de micșorare de stomac

Câștigătorul de la Chefi la cuțite s-a schimbat enorm în ultimii 3 ani. Operația a fost primul pas uriaș pentru schimbarea sa, ulterior stilul său de viață concentrându-se pe sport.

ADVERTISEMENT

Cea care l-a încurajat și i-a fost aproape a fost logodnica sa, care trecuse deja prin acest proces. Munti a dezvăluit că a luat decizia de a se opera pentru că nu reușea sub nicio formă să dea jos kilogramele în plus cu ajutorul dietelor.

„Era normal la un moment dat să fac această operație, mai ales că am avut-o și pe logodnica mea aproape. Ea și-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos și acum.

ADVERTISEMENT

Are o mică problemă cu ronțăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap. 

Nu înțeleg lumea care-și face operație și se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot mânca. 20 de zile după operație ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine”, a declarat Munti de la Chefi la cuțite pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT
Așa arată acum Munti de la Chefi la cuțite
Munti de la Chefi la cuțite a slăbit aproape 100 de kilograme. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Munti de la Chefi la cuțite nu se oprește din slăbit. La ce greutate vrea să ajungă

În altă ordine de idei, câștigătorul sezonul 6 de la Chefi la cuțite a dezvăluit că aproape un an nu a avut deloc senzație de foame. Bucătarul nu se oprește aici și vrea să mai slăbească până ajunge la 85 de kilograme.

„Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzație de foame. Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme”, a mai spus Munti, mai arată sursa citată.

Slăbirea nu este singura schimbare din viața tânărului. Fostul participant de la Antena 1 a ales să-și tatueze corpul și mai mult, în prezent brațele sale având numeroase astfel de opere de artă.

ADVERTISEMENT