Nicio categorie

Murat Yakin, aproape de a-l antrena pe Ştefan Radu la Lazio

Murat Yakin are mari şanse să devină din vară antrenorul lui Ştefan Radu la Lazio, asta bineînţeles dacă fundaşul român nu se va transfera între timp la un club mai puternic din Italia sau...
27.11.2013 | 20:45
Murat Yakin, aproape de a-l antrena pe Ştefan Radu la Lazio
Murat Yakin e aproape de a-şi încerca puterile cu omologii săi de pe băncile echipelor din Serie A

Murat Yakin are mari şanse să devină din vară antrenorul lui Ştefan Radu la Lazio, asta bineînţeles dacă fundaşul român nu se va transfera între timp la un club mai puternic din Italia sau de pe continent, el avînd deja cîteva oferte bune din Serie A, Premier League şi Primera Division.

Îi ia locul lui Petkovici care va prelua naţionala Elveţiei

Murat Yakin i-a împresionat pe şefii grupării romane în cele două meciuri perfecte făcute de echipa sa actuală, FC Basel, în grupele Ligii Campionilor, în faţa campioanei Europei din urmă cu două ediţii, Chelsea Londra. FC Basel ocupă locul secund, după Chelsea, în grupa Stelei şi un egal în ultima rundă, la Gelsenkirchen, în partida decisivă cu Schalke 04, ar trimite-0 pentru a doua oară în primăvara Ligii Campionilor.

Actualmente Lazio este condusă pentru al doilea sezon consecutiv de către tehnicianul bosniac Vladimir Petkovici (foto), dar atît conducerea cît şi suporterii sînt din ce în ce mai nemulţumiţi şi de rezultatele modeste şi de calitatea jocului echipei. Directorul sportiv al grupării romane, albanezul Igli Tare, a avut misiunea din partea preşedintelui patron Claudio Lotito, de a purta discuţii preliminare cu Murat Yakin pe tema preluării lui Lazio, dar cel mai probabil abia din vara lui 2014, cînd oricum Petkovici va deveni noul selecţioner al Elveţiei, în locul lui Ottmar Hitzfeld, care se va retrage. Singurele meciuri în care Murat Yakin a fost cu adevărat pus în dificultate cu FC Basel în actuala ediţie a grupelor Ligii au fost cele două manşe contra Stelei, ambele terminate nedecis, ambele cu finaluri demne de filmele lui Alfred Hitchcock, încheiate identic, 1-1, cu gol egalizator Steaua acasă în minutul 89 şi la fel Basel pe teren propriu, în minutul 90+1.

2261845868

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri