Carousel hot news

Păreri contradictorii între Miriuţă şi Mureşan! Vezi de unde a pornit totul!

Vicecampioana României n-a avut noroc la tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar din Liga Europa. Saint Etienne este unul dintre cei mai dificili adversari cu care putea pica ASA Tîrgu Mureş....
17.07.2015 | 16:25
Păreri contradictorii între Miriuţă şi Mureşan! Vezi de unde a pornit totul!
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României n-a avut noroc la tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar din Liga Europa. Saint Etienne este unul dintre cei mai dificili adversari cu care putea pica ASA Tîrgu Mureş. Cîştigătoarea Ligii Campionilor în 1976, “verzii” sînt cea mai premiată echipă din istoria fotbalului francez, cu 10 titluri şi 6 cupe. Campionatul trecut au terminat pe locul 5.

Antrenorul Vasile Miriuţă nu se teme, însă, de palmaresul francezilor deşi recunoaşte că va fi o “dublă” dificilă, în care ASA pleacă avînd şansa a doua.

“Este un adversar dificil, cum puteau fi şi alţii, chiar Dortmund. Avem,însă, şansa noastră. Am mare încredere în băieţi. Avem şansa noastră să ne calificăm. E important să facem în primul meci un rezultat care să ne ţină în cărţi pentru calificare. Ştiu deocamdată despre ei că au terminat pe 5, că au o echipă bună şi nişte suporteri minunaţi”, a spus Miriuţă.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Tamaş a comis-o din nou! A fost EXCLUS din lot de Rădoi

Mureşan a văzut alt film? “Avem şanse mari”

Gabi Mureşan are cele mai multe meciuri jucate în cupele europene, 23, toate cu CFR Cluj. Este mai optimist decît antrenorul Miriuţă: “Saint Etienne este un adversar puternic, dar avem şanse să ne calificăm. Depinde doar de noi. Sîntem o echipă mică şi chiar dacă sîntem la primul meci în Europa, avem şanse mari să ne calificăm”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri