Mureşan: „Dan Petrescu e foarte supărat pe Meme Stoica”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
01/04/2018, 00:18
Mureşan: „Dan Petrescu e foarte supărat pe Meme Stoica”

Iuliu Mureşan susţine că e deranjat de remarcile făcute de Meme Stoica la adresa antrenorului său: „Meme Stoica are o răutate, are ceva ce deranjează. Eu nu spun că ar trebui suspendat, asta e problema Comisiilor.” 

Preşedintele lui CFR Cluj susţine că Dan Petrescu nu înţelege atitudinea managerului general al Stelei, mai ales că cei doi au colaborat în trecut la Unirea Urziceni: „Discutând cu Dan Petrescu, pot să vă spun că e foarte supărat pe Meme Stoica. Mai ales că au colaborat, l-a şi ajutat.”

Meme, Dan Petrescu şi Bangladeshul

În ultimele săptămâni, Dan Petrescu şi Mihai Stoica au avut mai multe replici acide unul la adresa celuilalt. Antrenorul CFR-ului l-a înţepat pe Meme, în timpul conferinţei de presă premergătoare meciului CSU Craiova – CFR Cluj. “Doar în Romania se întâmplă ca un conducător să atace antrenorul altei echipe pe Facebook. Nici în Bangladesh nu vezi aşa ceva. Trebuie suspendat ca să ne lase în pace”. Reacţia lui Meme Stoica nu a întârziat să apară. „Am informaţii potrivit cărora un oficial al clubului Chittagong Abahani ar fi comentat pe Facebook la adresa antrenorului de la Muktijoddha Sangsad KS, stârnind mânia acestuia din urmă. Informaţia nu este verificată. Voi reveni cu detalii”, a fost mesajul postat de MM pe Facebook.

Închide ×