Reacţia CFR-ului, după ce Ioniţă a fost ironizat: "Nu e prima dată"

liga 1, cfr cluj, fcsb, fcsb-cfr, iuliu muresan, alexandru ionita

Alexandru Ionitţă a fost ironizat de către crainicul stadionului la FCSB - CFR Cluj, din Liga 1 Betano. Reacţia lui Iuliu Mureşan.

Alexandru Ioniţă a fost pe bancă în partida FCSB - CFR Cluj, derby-ul pentru locul unu în campionat, însă Dan Petrescu l-a introdus în teren în partea a doua a meciului, în locul lui Sebastian Mailat. Crainicul stadionului l-a taxat pe Ioniţă în momentul schimbării.

Acesta a spus la microfon "Schimbare la CFR Cluj. A ieşit Sebastian Mailat şi a intrat jucătorul cu numărul 11", refuzând astfel să-i spună numele unuia dintre cei mai înfocaţi anti-stelişti.

"Trebuia să fie imparţial"

Iuliu Mureşan a vorbit despre incidentul petrecut sâmbătă seară pe Arena Naţională:  "Nu e prima dată când crainicul Stelei face aşa. În decursul anilor, am avut multe cu el. Probabil că şi Ioniţă a făcut nişte declaraţii anti-Steaua. Probabil că aceste lucruri irită suporterii, dar crainicul stadionului trebuie să fie mai imparţial puţin", a spus Mureşan pentru un post de televiziune.

Partida FCSB - CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, goluri Vinicius şi Constantin Budescu, din lovitură de pedeapsă (VEZI DETALII AICI).