Mureşan: “Becali e simpatic, Meme spune cu ură şi venin”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
14/03/2018, 19:29
Mureşan: “Becali e simpatic, Meme spune cu ură şi venin”

Iuliu Mureşan a prefaţat partida de duminică, a vorbit despre lipsa lui Dan Petrescu de pe bancă, precum şi sancţiunile pe care Mihai Stoica le-a cerut pentru antrenorul ardelenilor după ce a înjurat arbitrii:

 “Să sperăm că nu ne va afecta foarte mult. Ne pare rău că se va întâmpla aşa. Va sta probabil iarăşi în lojă, pentru că nu cred că vrea să se expună şi să stea în spatele băncii, să fie tot felul de discuţii. Cred, nu am vorbit cu el despre acest subiect. S-ar putea să le facem o surpriză şi să nu-l găsească cei care îl caută prin stadion. Sper lipsa lui Petrescu să nu fie resimţită de jucători, din contră să-şi dorească mai mult şi să obţină victoria.

“Meciul nu se joacă prin aceste declaraţii”

Prin coeziunea pe care o avem şi tactica lui Dan Petrescu, cred că nu o să luăm gol, pentru că avem 17 partide fără gol primit şi sper să dăm şi un gol al victoriei. Suntem două echipe de valori apropiate, diferite. Ei se bazează mult pe individualităţi, noi pe spiritul de echipă. Aşteptăm să jucăm bine şi să câştigăm.

Gigi Becali este simpatic şi nimic din ce spune, nu spune cu ură. În schimb, mai este cineva acolo la Steaua şi orice spune, o spune cu ură. Gigi Becali nu are ură, el este iubitori de oameni şi nu ne supărăm pe el. Nu mi se pare normale (n.r. declaraţiile lui MM Stoica) şi nici modul prin care o spui. Când spui cu răutate şi venin e foarte vizibil. Aşa e MM Stoica, probabil trăieşte intens partidele. Meciul nu se joacă prin aceste declaraţii. Ele au un singur scop şi ţintă: arbitrii. Acolo mă tem să nu afecteze arbitrii.

Ioniţă nu are nicio problemă. Încă Dan Petrescu a considerat că mai trebuie să se antreneze ca să joace titular la prima echipă. E greu să joci titular în primul 11 al nostru. Jucătorii noştri depun un efort foarte mare, e un mecanism care merge bine şi e greu să schimbi. Ioniţă are însă valoare şi aştept să joace ca titular. Sper ca atunci când va intra să joace atât de bine încât să nu mai fie scos din echipă. Dan Petrescu e singurul care ştie primul 11”, a spus Mureşan pentru Prosport.

Partida CFR – FCSB se va juca duminică, de la ora 20:45, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×