Mureşan, mesaj pentru duşmani: „Ştiu că nu sunteţi fani ai CFR, dar…”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
31/03/2018, 23:54
Mureşan, mesaj pentru duşmani: „Ştiu că nu sunteţi fani ai CFR, dar…”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Iuliu Mureşan afirmă că echipa sa a jucat mai bine decât Craiova: „Ştiu că nu sunteţi fani ai echipei noastre, dar am jucat mai bine decât Craiova. Dacă ei au avut un singur şut pe poartă, noi am avut mai multe şuturi pe poartă din care puteam da gol.În general ăsta e stilul nostru. Muncim mult, facem pressing. Noi am vrut să câştigăm meciul, dar în final nu pot să mă arăt nemulţumit. A fost un meci de mare luptă, cu o presiune fantastică la Craiova. Am controlat partida, dar în faţă nu am fost compleţi la finalizare.”

Preşedintele CFR Cluj susţine că echipa sa nu şi-a propus în acest sezon să câştige titlul: „Campionatul nu se termină nici în etapa aceasta,nici în cea viitoare. Noi trebuie să fim la final, când se trage linia, acolo unde zic eu că am merita. Obiectivul nostru chiar nu a fost titlul. Chiar suntem mai mult decât în obiectivul pe care ni l-am propus. Eu asta mi-am dorit, să intrăm în play-off.”

Mureşan: „CFR e favorită la titlu”

Cu toate acestea, Mureşan susţine că echipa sa este în continuare favorită, chiar dacă FCSB ar deveni lider după meciul dintre FCSB şi Poli Iaşi: „Lupta la titlu se păstrează între cele trei echipe. Să zicem că acum un pic ne-am securizat faţă de Craiova, că am rămas la 4 puncte de Craiova. Tot noi suntem favoriţi, nu se schimbă nimic după etapa de azi şi meciul dintre Steaua şi Poli Iaşi. Eu cred că abia în ultimele două etape se va schimba ceva.”

Închide ×