Fotbal intern

Mureșan, probleme cu semnătura lui Omrani. „Te gândești că sunt sub control judiciar?”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 04.07.2018 | 21:31
Iuliu Mureșan s-a declarat încântat de evoluția jucătorilor săi și a remarcat că spre deosebire de anul trecut acum fotbalul prestat este diferit

Iuliu Mureșan ar putea să aibă mari probleme din cauza scandalului cu privire la semnătura falsificată a atacantului Bilel Omrani. Patronul FCSB, Gigi Becali, susține că președintele lui CFR Cluj ar putea să aibă probleme pe seama acestui lucru.

Becali susține că Mureșan îl sună pe impresarul lui Omrani, pe care îl roagă să nu îi facă probleme cu legea: „Iar s-a amânat judecata în cazul contractului lui Omrani. Mureşan îl sună pe impresarul lui Omrani ‘domnule, nu te gândeşti şi tu la mine că sunt sub control judiciar, sub semnătură falsă?’ Impresarul mi-a spus asta”, a spus patronul FCSB, Gigi Becali. El a anunțat că înțelegerea cu Omrani este ca și făcută, dar așteaptă un verdict în acest caz înainte să semneze cu jucătorul„Noi nu putem lua un jucător chiar aşa, după aia l-ar suspenda. O să îl semnăm după ce primim primul verdict.”

De ce ar putea avea probleme Mureșan cu semnătura lui Omrani

Gigi Becali a făcut referire la faptul că Iuliu Mureșan este pus sub control judiciar încă din 2016. E acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare cu consecințe deosebit de grave, evaziune fiscală și spălare de bani, toate în formă continuată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!