Ardelenii au emoţii înainte de meciul de la Craiova: “Va fi greu! Să nu luăm gol”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
29/03/2018, 14:05
Ardelenii au emoţii înainte de meciul de la Craiova: “Va fi greu! Să nu luăm gol”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Iuliu Mureşan a prefaţat partida de pe noul “Ion Oblemenco” şi a vorbit despre lupta din play-off. Oficialul celor de la CFR Cluj a abordat şi ratarea calificării la EURO a reprezentativei under 19, după gafa lui Olimpiu Moruţan:

“Va fi greu la Craiova, e un meci în deplasare la o echipă foarte bună, au aportul publicului, stadionul va fi plin. Am văzut un gazon care nu e prea bun, sare totul. Gazon care poate împiedica realizările tehnice. Va fi un meci greu, vom încerca prin forţa colectivă a echipei să-l ducem la bun sfârşit, să nu luam gol şi chiar să câştigăm. Nu mergem la egal. Cu 3 puncte s-ar linişti puţin apele la Craiova. Iaşi este o echipă bună care poate bune probleme, Steaua este favorită la acest meci. Aşa e la fotbal, vrei în primul rând să bată echipa ta şi în celalalte meciuri să fie rezultatul care îţi convine.

“Este trist pentru o generaţie”

Va fi un dezvantaj clar că Dan Petrescu nu va fi pe bancă, dar sper ca jucătorii să ştie atât de bine lecţia încât să nu conteze absenţa lui. Noi vrem să câştigăm pentru că un egal în eventualitatea în care Steaua ar câştiga nu ar fi favorabil pentru noi.

Am văzut meciul (cu Ucraina U19), a fost echilibrat, cu echipa noastră mai tehnică, mai vioaie, mai bună, chiar dacă au avut ocazii şi ucrainenii. Golul lui Moruţan părea că a rezolvat meciul, de bucurie şi-a scos tricoul, a fost lipsă de experienţă. Iar naţionala nu a reuşit să gestioneze finalul. Ucraina cu jucători cu fotbalişti mai puţin tehnici dar cu condiţie fizică mai bună. Este trist pentru o generaţie care putea ajunge la Euro. Merită felicitaţi însă că au ajuns până în această fază. Nu trebuie desfiinţaţi pentru ca avem nevoie de ei. România (naţionala de seniori) a jucat bine aceste 2 partide, Contra a gestionat foarte bine, au fost şi 2 jucători de-ai noştri. Dacă jucam aşa, la rezultat, avem şanse şi în meciurile oficiale. Jucătorii au alergat mult şi au stat bine în teren.

Nu ştiu despre oferta din China pentru Dan Petrescu, eu cred că va dori să rămâne la noi pentru că e o atmosferă foarte bună, munceşte foarte bine şi să sperăm că nu va pleca. Are contract pe 2 ani”, a spus Iuliu Mureşan la PROX.

Închide ×