Hotnews

COINCIDENŢĂ izbitoare! A MURIT la 22 de ani la fel ca mama ei, o MARE CÎNTĂREAŢĂ, în urmă cu 3 ani!

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston şi Bobby Brown, a murit la vârsta de 22 de ani, anunţă site-ul tmz.com, citat de Agerpres. Ea a murit în centrul de îngrijire din Atlanta unde fusese...
27.07.2015 | 08:20

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston şi Bobby Brown, a murit la vârsta de 22 de ani, anunţă site-ul tmz.com, citat de Agerpres. Ea a murit în centrul de îngrijire din Atlanta unde fusese internată pe 24 iunie. Un specialist al centrului spusese familiei ca nu exista nicio şansă de recuperare.

Bobbi Kristina a fost găsită inconştientă în cada din locuinţa ei pe 31 ianuarie, iar poliţia crede că a stat sub apă între 2 şi 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă şi se afla la spital sub monitorizare permanentă.

În cele din urmă, Pat Houston şi Bobby – co-tutorii lui Bobbi Kristina – au trebuit să ia decizia de a i se retrage medicamentele. A fost un moment rar, când Houston şi Brown au căzut de acord in privinta lui Bobbi Kristina.

Nici acum nu se ştie clar ce s-a întâmplat cu unica fiică a regretatei cântăreţe şi nici dacă a fost vorba despre un accident provocat de probleme medicale sau, după cum a speculat media americană, de consumul de alcool sau droguri. A fost luată în considerare şi varianta crimei.

Prietenul tinerei, Nick Gordon, ar fi prima persoană suspectată. Poliţia a declarat că erau vânătăi pe faţa şi corpul lui Bobbi Kristina, după ce Gordon şi un prieten, Max Lomas, au găsit-o în cadă.

Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri în 2012, în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel, aminteşte tmz.com.

Sursa: hotnews.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri