News

Putea fi salvata Ileana Ciculete? Ce s-a întâmplat în zilele premergătoare decesului

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi seară, la vârsta de 59 de ani! Multe voci susţin că moartea artistei putea fi prevenită. Mai exact, solista de muzică...
15.03.2017 | 00:07

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi seară, la vârsta de 59 de ani! Multe voci susţin că moartea artistei putea fi prevenită. Mai exact, solista de muzică populară ar fi mers în ziua decesului la spital, dar a fost trimisă acasă, pe motiv că ar fi fost doar o simplă răceală.

Mai tîrziu avea să vină vestea tragică.  Şi anume vedeta a muriut de o ciroză hepatică pe fondul unui virisu helatic C. Prietena vedetei a spus ca artista ştia de ceva probleme de sănătate, dar nu atât de grave. “Nu ştiau de aceasta boala, avea niste pietre la fiere. Trebuia sa faca o operatie la fiere si spunea ca nu ar face interventia inainte de niste analize amanuntite. Si in seara asta sotul ne-a spus ca a murit din cauza unei hepatite C. Era extraordinar de fericita si de rasfatata”  a povestit Nicoleta Stan.

ADVERTISEMENT

De altfel imaginile realizate recent cu vedeta o arată foarte zîmbitoare şi fără a părea că se confruntă cu probleme grave de sănătate.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO     

“A suferit de o hepatita C galopantă şi bănuiesc că nu ştia de boala aceasta a ei. Am fost colegi de breaslă. Ne ştim de cel puţin 40 de ani, dacă nu mai mult, am fost colegi de breaslă. Îi ştiu foarte bine şi familia şi primul ei soţ şi actualul, Cornel, cu care se înţelegea foarte bine. Erau un cuplu deosebit ca oameni. Păcat, prea devreme s-a dus. Era o persoană foarte agreabilă, contemporană cu moda cântecului de astăzi. Cu multe şlagăre, pe gusturile tuturor ascultătorilor şi telespectatorilor. Era o femeie foarte frumoasă, a fost una dintre cele mai frumoase artiste. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pace şi să-i fie ţârâna uşoară. O regretăm foarte mult”, a declarat, pentru artistul Gheorghe Turda.

ADVERTISEMENT