A MURIT un îndrăgit ACTOR de la Hollywood

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
20/01/2015, 18:26
A MURIT un îndrăgit ACTOR de la Hollywood GALERIE FOTO

Goerge Dickerson, cunoscut pentru rolurile sale din “Blue Velvet” sau miniseria de succes “The Incredible Hulk” a murit, sâmbăta trecută, la vârsta de 81 de ani, informează Daily Mail.

george dickerson

Moartea actorului a venit după o lungă perioadă de probleme sănătate, dar şi alte afecţiuni, printre care stresul post traumatic, survenit după o perioadă de câţiva ani în care a trăit în Liban.

Fiul actorului a anunţat moartea tatălui său pe o reţea de socializare, prin intermediul căruia a transmis un mesaj emoţionant:

“Ne aşteptam să se întâmple asta dintr-un moment în altul. Mă simt trist, dar în acelaşi timp uşurat. A murit împăcat, cu cei dragi, în jurul lui. A avut o viaţă minunată, plină de experienţe, aşa cum unii doar îşi pot imagina. Vreau să vă reamintesc tuturor cât de important este să petreceţi timp cu cei dragi, atunci când aveţi ocazia”, a scris fiul său, Dome Karukoski.

Înainte să-şi înceapă cariera actoricească, Goerge Dickerson a activat ca poet, jurnalist pentru o revistă, dar şi scriitor de piese de teatru. De asemenea, el a experimentat şi o carieră politică şi a fost reprezentantul Naţiunilor Unite în Liban.

sursa: spynews.ro

http://spynews.ro/monden/am-mai-pierdut-un-mare-talent-a-murit-un-indragit-actor-de-la-hollywood-56912.html

Închide ×