”Cine a zis că Dinamo mi-a oferit 4.500 de euro a plusat!”

Nicolae Muşat şi-a găsit echipă, după ce în luna iunie şi-a reziliat contractul cu roş-albii. Ieri, fundaşul stînga de 26 de ani a semnat un acord pe trei sezoane cu Vaslui şi speră să...
05.09.2013 | 18:02
Cine a zis ca Dinamo mia oferit 4500 de euro a plusat
ADVERTISEMENT

Nicolae Muşat şi-a găsit echipă, după ce în luna iunie şi-a reziliat contractul cu roş-albii. Ieri, fundaşul stînga de 26 de ani a semnat un acord pe trei sezoane cu Vaslui şi speră să debuteze repede pentru formaţia moldavă, mai ales că ultimul său meci oficial datează din 28 mai, cînd a fost titular în Oţelul – Dinamo (0-1).

Muşat a vorbit pentru FANATIK despre oferta minusculă făcută de Dinamo pentru a-şi prelungi contractul şi de ce a ales să joace la Vaslui, la 320 de kilometri distanţă de casă, deşi soţia sa, Beatrice, a născut vinerea trecută o fetiţă, Iarina Marina.

ADVERTISEMENT

 

– Nicky, cum ai ajuns să semnezi cu Vasluiul?

– Am primit o ofertă bună şi am acceptat imediat pentru că aici se doreşte performanţă, obiectivele sînt aceleaşi cum erau şi la Dinamo, titlul şi cîştigarea Cupei României. Sper să fie un pas înainte, să am performanţe mai mari decît am reuşit pînă acum şi să joc mai mult decît am făcut-o în Ştefan cel Mare.

– Apropo de Dinamo, de ce nu ai mai rămas acolo?

– Nu pot divulga motivul pentru că aş avea polemici cu unii de acolo şi nu-mi doresc. Am aflat de ce nu ne-am înţeles la negocieri, dar prefer să tac. E bine că Vasluiul mi-a întins o mînă, iar eu vreau să profit de şansa asta.

ADVERTISEMENT

– E adevărat că Dinamo ţi-a oferit cu doar 1.000 de euro pe lună mai mult decît aveai înainte de a-ţi expira înţelegerea?

– Pot să spun doar că acele cifre care au apărut prin presă nu sînt corecte. Cine a spus de la Dinamo că mi-a oferit un salariu lunar de 4.500 de euro pe lună a băgat pompa puţin, a plusat. Suma a fost mai mică, dar nu vreau să mai vorbesc de un capitol încheiat din cariera mea. La Vaslui pot spune că este OK din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

– Te aştepţi să fii titular la Vaslui?

– Nu, în nici un caz. Eu trebuie să îmi revin din punct de vedere fizic pentru că de două luni nu m-am mai pregătit organizat, ci m-am antrenat singur după programul unui preparator fizic. Acum sînt cam la 50% – 60% din potenţial, am nevoie de vreo două săptămîni ca să mă reacomodez la efort.

– Cum ţi se pare oraşul Vaslui?

– Departe de casă.Nu ştiu încă dacă îmi voi aduce de acum soţia şi fata aici, dar sper ca într-o lună să vină şi să stea cu mine pentru că îmi este foarte greu fără ele. Vreau să spun că am găsit aici o echipă foarte bună, cu jucători foarte valoroşi şi sînt convins că vom face treabă bună.

ADVERTISEMENT
Tags: