News

“Muşchetarelor!” Ce mesaje au fost lipite chiar în faţa vestiarului echipei României de Fed Cup în Franţa

17.04.2019 | 07:50
Muschetarelor Ce mesaje au fost lipite chiar in fata vestiarului echipei Romaniei de Fed Cup in Franta

FANATIK.RO a ajuns la Rouen odată cu primul antrenament al echipei României de Fed Cup, care va lupta cu Franţa pentru un loc în marea finală a competiţiei. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru au avut parte de o mare supriză din partea organizatorilor. În faţa intrării în vestiarul echipei pregătite de Florin Segărceanu, fetele noastre au putut să citească o serie de mesaje transmise de fanii României.

Mesaje speciale pentru echipa României de Fed Cup la Rouen. Irina Begu şi Monica Niculescu, puse pe glume

Încă din prima zi de antrenamente, jucătoarele de tenis din echipa României de Fed Cup au putut să citească mesajele speciale, acestea fiind amplasate pe un panou uriaş la intrare în vestiar. FANATIK.RO a participat la primele sesiuni de pregătire de la Rouen, unde se va disputa meciul cu Franţa pe 20 şi 21 aprilie.

Monica Niculescu şi Irina Begu au fost responsabilele cu buna dispoziţie la primele şedinţe de pregătire ale naţionalei. După fiecare sesiune în care au tras tare pe teren, jucătoarele care au adus României punctul pentru calificarea în semifinalele Fed Cup au glumit în pauzele de hidratare. De altfel, cele două s-au arătat încântate de panoul cu mesaje care-ţi izbeşte ochii şi dacă nu vrei, la ieşirea de la vestiare, oferindu-le fetelor noastre un imbold la ieşirea pe teren.

Mesaje speciale pentru echipa României de Fed Cup la Rouen
Mesaje speciale pentru echipa României de Fed Cup la Rouen

Ce mesaje au putut să citească jucătoarele din echipa României de Fed Cup

“Multă baftă, cu încredere să luptaţi până la ultimul punct! Noi venim din toate colţurile României să vă susţinem până la ultima minge. Avem echipă, avem valoare, România-i cea mai tare! Hai România”, “Luptaţi cu mintea, luptaţi cu sufletul, noi vă susţinem necondiţionat, fetele noastre dragi”, “Succes, muşchetarelor! Toţi pentru unul şi unul pentru toţi” sau “Milioane de inimi bat pentru voi fetelor. Milioane de suflete vă sunt alături. Întreaga Românie îşi susţine campioanele”, sunt câteva dintre mesajele transmise echipei de Fed Cup a României. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

“Sunteţi cele mai bune! Să afle lumea toată”, “Luptaţi cu inima şi mintea pentru a câştiga şi a aduce trofeul Fed Cup acasă pentru a vă bucura de roadele muncii. Suntem alături de voi şi la bine şi la rău şi la greu. Hai România”, “Credeţi în şansa voastră şi deja veţi fi la jumătatea drumului! Cu dăruire, sacrificiu, muncă şi multă inimă vom fi de neclintit”, “Milioane de inimi bat pentru voi fetelor! Milioane de suflete vă sunt alături. Întreaga Românie îşi susţine campioanele” şi 20 de milioane de inimi vor bate pentru voi, luptaţi şi câştigaţi, numai aşa veţi aduce Revelionul mai repede în ţară”, sunt restul mesajelor care completează panoul din faţa vestiarului echipei României.